Vacature Rijksvertegenwoordiger voor de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties maakt bekend dat het ambt van Rijksvertegenwoordiger voor de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba (m/v) per 10 oktober 2010 vacant is.

U kunt de profielschets en nadere informatie verkrijgen bij het hoofd cluster Politieke Ambtsdragers/Chef Kabinet van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (tel: 070-426 61 63).

Een assessment op één of enkele selectiecriteria kan eventueel deel uitmaken van de procedure.

Indien u voor de functie in aanmerking wenst te komen, wordt u uitgenodigd dit voor 2 december 2010 kenbaar te maken. U wordt verzocht uw reactie vergezeld te doen gaan van een recente pasfoto.

Uw sollicitatie dient te worden gericht aan Hare Majesteit de Koningin en - onder vermelding van de aanduiding “vertrouwelijk” op de enveloppe - te worden toegezonden aan de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, t.a.v. hoofd cluster Politieke Ambtsdragers/Chef Kabinet, Postbus 20011, 2500 EA Den Haag (arie-jan.vos@minbzk.nl).

Indien u de aandacht op geschikte kandidaten wilt vestigen, kunt u dit  rechtstreeks schriftelijk (met dezelfde aanduiding op de enveloppe) kenbaar maken aan de Minister. In verband met de voortgang van de procedure worden eventuele suggesties graag zo spoedig mogelijk tegemoet gezien.