Jan Willem Weck vertrekt als DG ABD

Jan Willem Weck heeft besloten per 1 maart 2011 te vertrekken als directeur-generaal voor de Algemene Bestuursdienst (ABD). Jan Willem Weck zal vanaf 1 april  toetreden tot ABD TOP Consultants. De procedure voor de vervulling van de vacature directeur-generaal ABD wordt binnenkort gestart.

Mr. J.W. (Jan Willem) Weck was ruim negen jaar het gezicht van de Algemene Bestuursdienst en van het Bureau ABD. Het bureau dat in de vijftien jaar dat de ABD bestaat, zich ontwikkelde van een bureau dat zich voor het gehele Rijk bezig hield met de invulling van vacatures en persoonlijke ontwikkeling, naar een bureau dat zijn aandacht richt op management development in dienst van strategische organisatiedoelen en verdere professionalisering voor zowel het Rijk als voor de Politietop.

Op 1 april 2011 zal Jan Willem Weck zich aansluiten bij ABD TOP Consultants. ABD TOP Consultants is de consultancy- en interim-managementgroep die binnen de Rijksoverheid op het hoogste niveau voorziet in de behoefte aan interim-management en advies. TOP staat voor Tijdelijke Opdrachten, Projecten en Programma’s.

Jan Willem Weck startte zijn loopbaan bij het Rijk in 1972. Na diverse functies op het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Verkeer en Waterstaat, trad hij in 2001 in dienst van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties als directeur-generaal voor de Algemene Bestuursdienst.

De procedure voor de vervulling van de vacature van directeur-generaal wordt binnenkort gestart en zal via de website www.algemenebestuursdienst.nl worden opengesteld.