Minister Verhagen bezoekt duurzame bedrijvendag IJmond

Minister Verhagen van Economische zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) bezoekt woensdag 2 februari de duurzame bedrijvendag IJmond. Hij spreekt met regionale ondernemers en bestuurders over duurzaamheid als economische kans.

Op de duurzame bedrijvendag kunnen ondernemers zich informeren over concrete mogelijkheden om niet alleen maatschappelijk verantwoord te ondernemen, maar ook kosten te besparen en omzet te verhogen.

De bedrijvendag wordt mogelijk gemaakt door de milieudienst IJmond, FED IJmond, de Kamer van Koophandel Amsterdam en IJmond Veelzijdig. Het volledige programma is terug te vinden op www.ijmond-veelzijdig.nl

Noot voor de redactie:

  • Media die aanwezig willen zijn tijdens de bedrijvendag en de toespraak van minister Verhagen kunnen zich aanmelden bij Anneke Been, Milieudienst IJmond, tel: 0255 560 550, mob: 06 5188 63 66.
  • De bedrijvendag vindt plaats in het TATA Steel Chess Pavilion, Dorpsweide, te Wijk Aan Zee. Minister Verhagen spreekt kort na 19 uur.
  • Voor de tekst van de toespraak en voor interviews met minister Verhagen kunt u contact opnemen met de woordvoerder van het ministerie van EL&I, Bart Rijs, tel: 070 379 75 52, mob: 06 461 524 39, b.j.m.rijs@minez.nl