Video: Ondernemers voelen zich thuis in Vietnam

Op de tweede dag van het bezoek aan Vietnam bezochten prins Willem Alexander, prinses Máxima en staatssecretaris Bleker de Temple of Litarature in Hanoi.

Tempel

Bleker blikte op het terrein van de tempel kort terug op de eerste dagen van zijn bezoek aan Vietnam. In Hanoi had de staatssecretaris maandag en dinsdag ontmoetingen met verschillende collega-ministers en andere hoogwaardigheidsbekleders. Bijvoorbeeld met minister van Agriculture and Rural Develoment dhr. Cao Duc Phat, prime minister dhr. Nguyen Tang Dung, president Nguyen Minh Triet, Depupty Prime Mininster Hung, Deputy minister of Planning and Investment Dang Huy Dong.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Woensdag en donderdag is het gezelschap in Ho Chi Minh stad. Staatssecretaris Bleker bezoekt dan onder andere een aantal agrobedrijven en is aanwezig bij een bijeenkomst over maatschappelijk verantwoord ondernemen.