Video: Snelbinders verkopen in Ho Chi Minh Stad

Monique Ansink is één van de bijna 100 deelnemers aan de grote economische missie naar Vietnam. De Hoornse ondernemers in snelbinders, spinnen en spanbanden wil haar producten laten maken en verkopen in dit Aziatische land.

Markt met 90 miljoen mensen

Bij de meer dan 100 deelnemers aan de economische missie naar Vietnam zitten veel ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Vietnam, een land met interne markt van bijna 90 miljoen mensen en met een jonge bevolking, biedt deze ondernemers veel mogelijkheden.

Grote economische missie

Staatssecretaris Henk Bleker van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie was de delegatieleider van de grote economische missie naar Vietnam. Prins Willem Alexander, prinses Máxima, staatssecretaris Joop Atsma (I&M) en ruim 80 Nederlandse bedrijven bezochten de steden Hanoi en Ho Chi Minh Stad

.