Persuitnodiging: Wat is de staat van de economie?

Woensdag 15 februari 2012 vindt bij het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I) de ‘Staat van de Economie’ plaats. Tijdens deze bijeenkomst bespreken ondernemers uit het MKB en het grootbedrijf, wetenschappers en vertegenwoordigers van de overheid de toestand van de economie.

Na een toelichting van het Centraal Bureau voor de Statistiek over de die morgen gepubliceerde cijfers over de ontwikkeling van de economie, gaat minister Verhagen in een toespraak in op het economisch beleid van het kabinet.

Aansluitend geven Ben Noteboom (topman van Randstad), Thecla Bodewes (directeur van scheepswerf ‘De Kaap’ in Meppel en Zakenvrouw van Jaar 2011) en Arnoud Boot (hoogleraar Universiteit van Amsterdam) hun visie op de economie. Afsluitend is er een discussie met de zaal.

Noot voor de redactie

Programma

11.00 uur: Opening

11.00 uur: Presentatie CBS-cijfers

11.10 uur: Toespraak minister Verhagen

11.30 uur: Introductie

11.33 uur: Discussie met de zaal, drie inleidende sprekers

12.30 uur: Afsluiting door minister Verhagen

Media zijn van harte welkom bij ‘de Staat van de Economie’ aanwezig te zijn. Na afloop van het programma is er gelegenheid voor interviews met minister Verhagen en andere deelnemers. U kunt zich tot en met dinsdag 14 februari aanmelden bij de Directie Voorlichting van het ministerie van EL&I, J.vanElck@mineleni.nl

De bijeenkomst vindt plaats op het ministerie van EL&I aan de Bezuidenhoutseweg nr 30. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Visser, woordvoerder EL&I, tel 06-11376399 of mail b.visser@mineleni.nl