Leveranciersdag Rijksoverheid op 27 november 2012

Op 27 november 2012 organiseert het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in Den Haag de vierde Leveranciersdag van het Rijk. De dag is bedoeld om alle leveranciers van het Rijk bij te praten over de laatste ontwikkelingen binnen de bedrijfsvoering van het Rijk en vooral over de inrichting van de rijksbrede infrastructuur van de bedrijfsvoering. 

De bijeenkomst vindt plaats aan de Rijnstraat 8. Directeur-generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk Jaap Uijlenbroek zal inzicht geven in de grote lijnen van het beleid en een doorkijkje bieden naar de toekomst. Vervolgens kunnen deelnemers in interactieve deelsessies kennismaken met vier actuele inhoudelijke thema's. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel waar deelnemers uitgebreid en informeel met de sleutelspelers op het gebied van bedrijfsvoering van het Rijk van gedachten kunnen wisselen.

Het ministerie van BZK hecht eraan zoveel mogelijk organisaties de kans te geven aanwezig te zijn bij de leveranciersdag. Daarom verzoeken wij deelnemende instanties om slechts één persoon voor de bijeenkomst in te schrijven via Bzkleveranciersbijeenkomst.nl. Omdat de capaciteit beperkt is, raadt het ministerie belangstellenden aan zich zo snel mogelijk in te schrijven.

De presentaties en verslagen van de bijeenkomst en deelsessies worden na afloop gepubliceerd op Rijksoverheid.nl.