Website Buitenlandse Zaken opgegaan in Rijksoverheid.nl

Buitenlandse Zaken heeft de eigen corporate website, minbuza.nl, vandaag opgeheven en laten opgaan in de rijksbrede website rijksoverheid.nl. De Engelstalige versie is opgegaan in government.nl.

De pagina’s van het voormalige minbuza.nl leiden nu automatisch door naar de BZ-informatie die op rijksoverheid.nl en government.nl te vinden is.

De migratie van de website heeft geen consequenties voor de e-mailadressen van Buitenlandse Zaken. Deze blijven ongewijzigd. Ook de websites van de Nederlandse ambassades blijven ongewijzigd bestaan.

Rijksoverheid.nl en government.nl zijn rijksbrede websites waar alle informatie over en van de rijksoverheid samenkomt.  Voor webbezoekers is het niet meer nodig te weten welk ministerie zich bezighoudt met een bepaald onderwerp en of er meerdere ministeries bij betrokken zijn.  Beide sites bieden informatie per thema aan met veel aandacht voor toegankelijkheid en vindbaarheid. De rijksbrede sites zijn bedoeld voor burgers, professionals en de media.

De nieuwsvoorziening van Buitenlandse Zaken verloopt nu via www.rijksoverheid.nl. Als u geabonneerd wilt blijven op de nieuwsberichten van Buitenlandse Zaken, dan kunt u zich aanmelden voor de abonneeservice van rijksoverheid.nl.

Als u werkt voor de  nieuwsmedia, dan kunt u zich registreren voor de persberichtenservice.