Sociale media reporter bezoekt netwerkborrel van de handelsmissie in Brazilië

Social media reporter en student Willem Roëll bezoekt de netwerkborrel van de handelsmissie in Rio de Janeiro, Brazilië. 

Goedenavond. Mijn naam is Willem Roëll en ik heb de afgelopen week verslag gedaan van de Nederlandse economische missie in Brazilië.
Dat is een heel intensieve week geweest en we zijn nu alweer toe aan de laatste, afsluitende netwerkborrel hier in het Nationaal Historisch Museum van Rio de Janeiro.
U ziet, het is achter mij een drukke bedoening.
Ik zou zeggen: Laten we even een kijkje nemen.

GEROEZEMOES

ER KLINKT MUZIEK DOOR HET GEROEZEMOES HEEN

Meneer Biesheuvel, hoe heeft u deze week ervaren?
HANS BIESHEUVEL: Nou, we hebben een hele mooie week gehad.
Heel veel goeie contacten, mooie contracten getekend Oranjecampings hebben een mooie deal voor het WK voetbal binnengehaald Philips heeft een geweldig mooie deal gemaakt over de verlichting in het nieuwe Maracanã-stadion, dus er zijn geweldig goeie dingen gebeurd.
En ik heb ook de indruk dat wij als Nederland met de bedrijven en de kennisinstellingen samen een blijvende indruk op de Brazilianen hebben gemaakt en dat is ook belangrijk voor de toekomst.
ROËLL: Kortom, een enorm succes.
Echt een ongelooflijk succes. De grootste missie ooit, unieke samenstelling.
Ik denk dat het echt een missie is zoals we die in de toekomst ook in andere landen moeten doen.
Veel mkb, goeie wetenschappers erbij, een topcombinatie.
Nou, u hoort het: een succesvolle missie. Ik heb er erg van genoten en ik verwacht nog veel positief nieuws uit Brazilië de komende tijd.