Nieuwe wervingssite voor Defensie

Minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie heeft vandaag de nieuwe wervingssite werkenbijdefensie.nl officieel geopend. Een bijzonder moment, want het is voor het eerst dat de 4 krijgsmachtdelen zich met één gezamenlijke wervingssite profileren op de arbeidsmarkt.

Op werkenbijdefensie.nl kunnen bezoekers zich veel eenvoudiger oriënteren op hun mogelijkheden voor een baan binnen heel Defensie. Desgewenst is het (nog steeds) mogelijk om binnen een bepaald krijgsmachtdeel te kijken welke functies of infodagen er zoal ‘te koop’ zijn. Ook vanuit een vakgebied of opleidingsniveau valt nu te zien waar de kansen liggen, nog voordat er een keuze voor een krijgsmachtdeel is gemaakt. Het aanbod voor de belangstellende is daarmee een stuk groter en beter bereikbaar dan in de vorige situatie met 4 verschillende werkenbij-sites van de marine, landmacht, luchtmacht en marechaussee.