Instroom militairen blijft nodig

“Er blijven altijd mensen nodig die opkomen voor andere mensen”. Dat is de kernboodschap van de nieuwe wervingscampagne die Defensie vandaag start. Vanaf vanavond ziet Nederland een kersverse commercial tijdens de reclameblokken op tv. Daarnaast verschijnen er advertenties in veel landelijke kranten.

Waarom werft Defensie nog steeds mensen?

Hulp bij internationale conflicten en calamiteiten, bescherming van de internationale handel en de veiligheid in eigen land: de organisatie krimpt en het werk wordt anders ingericht. Om deze taken ook in de toekomst uit te voeren, blijft instroom van jonge enthousiaste mensen noodzakelijk.

Belangrijk en veelzijdig

De nieuwe wervingsspot toont het veelzijdige en belangrijke werk van de militair. Zo is onder meer te zien hoe zowel een baby als een oude man door militairen in veiligheid worden gebracht. De één te midden van oorlogsgeweld in een Afrikaanse land, de ander als gevolg van een overstroming in Nederland.

Je moet het maar kunnen!

“Werken bij Defensie. Je moet het maar kunnen” blijft de bekende slogan. De krijgsmacht heeft vooral behoefte aan infanteristen, vliegers, mariniers, verpleegkundigen, technici en marechaussees. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijdefensie.nl.