Circuit Park Zandvoort

Kalender 2001

Zondag 7 Januari
Nieuwjaars Race
In vervolg op het succes van de Zandvoort 500, opent het Circuit Park Zandvoort het seizoen met de Nieuwjaars Race. Een 4-uurs race welke open staat voor heel veel verschillende raceklassen.

Maandag 16 April
Paasraces
Het eerste A-evenement van het seizoen op het Circuit Park Zandvoort is traditioneel de Paasraces. Aan de start verschijnen o.a. het Libertel-Vodafone DTCC, de Pearle Alfa 156 Challenge, Formule Ford en uiteraard de nieuwe Union Yaris Cup.

Zaterdag 21 April
HARC Clubraces
De Historische Auto Ren Club zorgt er dit weekend voor dat u kunt genieten van historische racewagens. Naast een Concours d'Elegance waar u de auto's op uw gemak van dichtbij kunt bekijken wordt uiteraard ook flink geraced met deze auto's uit vervlogen tijden.

Zondag 29 April
Nationale Autoraces
Races uit diverse Nationale klassen waaronder de Vege Series, de Dutch SuperCar Challenge en de Compact Cars.

Zondag 6 Mei
Seiko Sportura Internationale Races
Tijdens de Seiko Sportura Internationale Autoraces zullen niet alleen de top klassen van de Nederlandse autosport aan de start verschijnen, maar zullen ook buitenlandse klassen het Circuit Park Zandvoort aan doen.

Zondag 27 Mei
Historisch Zandvoort Trophy
Eén van de evenementen waarbij Zandvoort enkele tientallen jaren terug gaat in de tijd. Vele Historische klassen zullen aan de start verschijnen. Hoogtepunt van het evenement zijn de races van de FIA Cup for Historic Grand Touring Cars en FIA European Challenge for Historic Touring Cars.

Maandag 4 Juni
Pinksterraces
Een jaarlijks terugkerende topper op de agenda van het Circuit Park Zandvoort. Tijdens de Pinksterraces rijden o.a. de volgende klassen: Libertel-Vodafone DTCC, Renault Clio Sport Trophy, Union Yaris Cup, Pearle Alfa 156 Challenge en de Formule Ford.

Zondag 24 Juni
Nationale Autoraces
Races uit diverse Nationale klassen waaronder de Vege Series, de Super Car Cup en de Compact Cars.

Zondag 8 Juli
Italia a Zandvoort
Gedurende dit weekend verkeerd Zandvoort in Italiaanse sferen. Naast een Concours d'Elegance met diversen auto's van Italiaanse makelij zijn er vele races met natuurlijk Ferrari's, Alfa's en Fiat's. Tevens zullen er races worden verreden voor de Europeese Ferrari Challenge met de Ferrari's 360 Modena.

Zondag 15 Juli
Porsche Club Schwaben
Zandvoort is tijdens dit weekend wederom gastheert voor de Duitse Porsche Clubs. Het circuit wordt vier dagen in beslag genomen door Porsches, Porsches en nog meer Porsches. Veel aktie op de baan met o.a. een ruim drie uur durende race.

Zondag 5 Augustus


© Copyright 2001, Circuit Park Zandvoort