Gemeente Hattem


KENNISGEVING MELDING WET MILIEUBEHEER

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een melding als bedoeld in artikel 8.19 van de Wet milieubeheer hebben ontvangen. De melding is op 19 december 2000 ontvangen van de heer H. Agterhuis, voor de inrichting aan het adres Hoenwaardseweg 35 te Hattem, waarvoor op 10 mei 1999 een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer is verleend voor het houden van paarden en rundvee. De melding houdt in de volgende verandering van de inrichting: plaatsen van een trainingsmolen voor paarden.
Burgemeester en wethouders hebben de melding geaccepteerd.

Het betreft een verandering van de inrichting die niet leidt tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan de inrichting ingevolge de milieuvergunning mag veroorzaken. De melding ligt vanaf heden gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de sector Ruimtelijke Ordening en Beheer, op werkdagen van 08.00 tot 12.00 uur en op woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur.

Tegen het besluit inzake acceptatie van de melding kan een belanghebbende ingevolge de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na datum verzending besluit een bezwaarschrift bij ons college, p/a postbus 93, 8050 AB Hattem, indienen.
Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

1. de naam en het adres van de indiener;

2. de dagtekening;

3. een omschrijving van de beschikking waartegen het bezwaar is gericht;

4. de gronden van het bezwaar

Indien tegen het besluit bezwaar wordt gemaakt, kan gedurende de bezwaartermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden gedaan indien - gelet op de betrokken belangen - onverwijlde spoed dat vereist. Een verzoek tot een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.