Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 8-01-2001
Persbericht district Land van Cuijk

INBRAAK WONING, Cuijk

Zondagavond is ingebroken in een woning aan Looijersgaarde in Cuijk. Een deur van de woning werd opengebroken. Geluid- en beeldapparatuur en een telefoon werden gestolen.

MAN AANGEHOUDEN, Cuijk

In de nacht van zondag op maandag is een 43-jarige man uit Millingen aan de Rijk aangehouden. De man had van een woning aan de Boskamp in Cuijk twee ruiten vernield. Hierbij raakte hij zelf zodanig gewond dat hij in een ziekenhuis verzorgd moest worden. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, Beugen

Maandagmorgen is een 28-jarige vrouw uit Heijen gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw reed met haar auto de afrit van de A77 naar Boxmeer af, toen ze vermoedelijk ten gevolge van de gladheid, de macht over het stuur verloor. Ze schoof met haar auto van het taluud af. Ze is met een hersenschudding en hoofdwonden overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer.

AUTO GESTOLEN, Boxmeer

In de nacht van zondag op maandag is vanaf de Floralaan in Boxmeer een zwarte Volkswagen Passat gestolen. De auto met een waarde van ongeveer fl. 44.000,- heeft als kenteken RL-TN-80.

SNELHEIDSCONTROLE

Maandagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Dorpsstraat in Ledeacker. Ter plaatse mag 50 km/u gereden worden. Totaal 320 voertuigen werden gecontroleerd, waarvan er 49 te hard bleken te rijden. De hoogst gemeten snelheid was 80 km/u.