E-Village introduceert waardeketen voor E-Business

Datum: 10-01-2001

E-Village introduceert waardeketen voor E-Business 'van muismat tot deurmat'

AMERSFOORT 9 januari 2001 ­ E-Village bewijst dat het begrip 'E-Business' geen synoniem hoeft te zijn voor niet nagekomen beloften, onveilige gevoelens bij consumenten of de nieuwste hype op Internet. E-Village heeft een innovatieve waardeketen ontwikkeld die de brug slaat tussen de 'oude' en de 'nieuwe' economie. Omdat wij vinden dat de waarden van de 'oude economie' niet overboord hoeven in de 'nieuwe economie'.

Zo levert E-Village transparante applicaties voor ondernemingen die hun E-Business beloften wél willen nakomen. Ook wanneer de ondernemer al een E-Commerce oplossing in gebruik heeft. Onder de naam E-Fulfilment worden bestellingen 'van muismat tot deurmat' realtime gecontroleerd en afgehandeld. E-Village maakt daarbij gebruik van de diverse distributiecentra van zijn partners. Dit zijn gespecialiseerde partijen met jarenlange ervaring op fulfilment gebied. Om de betalingen, of dat nu middels credit card of eenmalige incasso is, zo veilig mogelijk te laten verlopen werken we samen met de grootste leverancier van online betaaldiensten in Nederland. Bovendien kunnen zowel de ondernemer als zijn klanten de bestelling online volgen.

Het direct e-mail product E-Messenger sluit perfect aan op het besteltraject maar is ook afzonderlijk te gebruiken. Een ondernemer kan zijn klanten middels een gepersonaliseerde nieuwsbrief direct benaderen. Ook een automatische follow-up na een bestelling of marketingactie behoort tot de mogelijkheden.

Een andere pijler in de waardeketen die E-Village levert is de marketinginformatie die beide producten genereren. De ondernemer heeft via een management portal onmiddellijk inzicht in de informatiestromen en kan de gegevens online bekijken of voor verwerking koppelen aan de eigen backoffice systemen.

E-Village is een applicatie service provider: ondernemers hoeven geen kostbare systemen aan te schaffen maar huren de applicatie en betalen per transactie. Hierdoor zijn de tarieven bijzonder laag.


Note;

Over E-Village
E-Village is een bedrijf van voormalige medewerkers van Videotex Nederland, World Acces, In Time Networks en Planet Internet. E-Village beschikt over jarenlange ervaring en grote expertise op het gebied van Internet en Internettechnologieën, Contact Centers en E-Business. Door in nauw overleg zowel de elektronische als de fysieke bedrijfsprocessen te ontwerpen en te beheren biedt E-Village middels de vier aandachtgebieden E-Marketing, E-Commerce, E-Billing en E-Logistics een innovatieve waardeketen voor E-Business. Meer informatie is te vinden op http://www.e-village.nl.

E-Village b.v.

Printerweg 9

3921 AP

Amersfoort

Telefoon: 033 45 45 505