Afzender: pr@cvwizard.nl

Contactpersoon: CV Wizard

Trendsetter CV Wizard biedt nu GRATIS vacatures plaatsen

Datum: 10-01-2001

Vier maanden na de introductie van CV Wizard in Nederland, zeggen initiatiefnemers M. Smits en A. van der Linden op de juiste koers te zitten. "We hebben CV Wizard geïntroduceerd op het Net met het doel de servicegerichtheid, snelheid en het overzicht van het solliciteren voor de werkzoekenden te vergroten. CV Wizard, te bereiken via http://cvwizard.nl, is opgezet om een handvat te bieden aan de werkzoekende en carrière bewuste werknemer. Niet als nieuwe concurrent van de andere jobsites, maar als nieuw startpunt voor de oriënterende en solliciterende werknemer. De werknemers zijn bepalend bij de ontwikkeling van onze diensten. Gezien de vele positieve reacties van onze bezoekers over onze dienst, wordt ons inzicht, dat er behoefte was aan een dergelijk handvat, bevestigd", aldus beide oprichters.

Wat CV Wizard inderdaad zo bijzonder maakt voor werkzoekenden, is de mogelijkheid die de Site biedt om het CV middels één formulier gratis en direct te versturen naar vele CV databanken en participerende organisaties. CV Wizard is hiermee de eerste in Nederland, die een dergelijke service biedt richting de werkzoekende en carrière bewuste werknemer. Door het gemak van deze dienst op http://CVWizard.nl , krijgt Internet in Nederland een extra toegevoegde waarde ten opzichte van de traditionele processen op de arbeidsmarkt.

Vanaf begin januari van dit jaar, biedt CV Wizard nu daarnaast de werkgevers de optie vacatures te plaatsen tegen een vast laag tarief. Tot 01 februari 2001 is het zelfs geheel gratis voor werkgevers om onbeperkt vacatures te plaatsen. Extra biedt CV Wizard tevens de mogelijkheid tot een gratis bedrijfspresentatie van één maand op de CV Wizard Site, voor elke werkgever die een eerste vacature plaatst.

"Onze focus blijft gericht op de werkzoekenden.", voegt M. Smits toe. In tegenstelling tot de grote meerderheid van Carrière Sites, richt CV Wizard zich bewust volledig op de werkzoekende- en carrière bewuste werknemer. Hierdoor bestaat gemiddeld ruim 90% van de bezoekers van CV Wizard uit werkNEMERS, die zeer gericht gebruik maken van de diensten van CV Wizard. Voor de werkgevers heeft dit natuurlijk vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is het feit dat er nagenoeg géén 'waste-advertising' via http://cvwizard.nl optreedt, omdat CV Wizard direct de doelgroep van de werkgever treft. Dit maakt CV Wizard tot een effectief, maar vooral meest efficiënt 'promotie-medium'. En dus ook heel interessant om nu gebruik te maken van de mogelijkheid tot het plaatsen van gratis vacatures en bedrijfspresentaties.

CV Wizard

Amsterdam

Telefoon: 06-21264227