Persbericht

ANONIEME VALENTIJNS-SMS VIA GENIE.NL
Moderne en kosteloze oplossing voor oude traditie

Amsterdam, 11 januari 2001

Gingen anonieme liefdesverklaringen tot nu toe per post, tegenwoordig kan dat allemaal veel sneller en gemakkelijker. Genie (http://www.genie.nl) biedt gebruikers de mogelijkheid om hun (geheime) geliefde gratis en anoniem te verrassen met een romantische boodschap per sms. Het versturen van een anonieme liefdesboodschap op Valentijnsdag mag een oude traditie zijn, ook die gaan met hun tijd mee. De Valentijn sms-berichten kunnen vanaf 1 februari worden aangemaakt op de speciale Valentijnspagina van de Genie site. Deze berichten worden vervolgens automatisch op 14 februari verstuurd. In traditie van Valentijn, blijft de afzender van de liefdesboodschap anoniem.

E-cards
Naast het versturen van een anonieme sms, is het in februari bij Genie ook mogelijk om een liefdesbericht te e-mailen in een Valentijns E-card. Er is keuze uit verschillende E-cards. Evenals het versturen van de sms-jes via Genie, kan de E-card gratis en anoniem verstuurd worden, maar de afzender kan er ook voor kiezen zijn of haar naam mee te sturen. De speciale Valentijnspagina van Genie is toegankelijk voor iedereen die zich gratis aanmeldt op de site.

Valentijnspagina
Op de Valentijnspagina bij Genie zijn behalve de sms-service voor Valentijn en de verschillende
E-cards ook andere manieren te vinden om het Valentijnsgevoel te krijgen. Zo is het mogelijk om voor de pc een Valentijn wallpaper of een romantische screensaver te downloaden. Net als de pc kan via deze site ook de mobiele telefoon in Valentijnsstemming komen, bijvoorbeeld door het downloaden van speciale 'love' ringtones en icons.

Genie Internet Services
Genie Internet Services werd in augustus 2000 in Nederland geïntroduceerd en biedt als open portal vaste en mobiele internetdiensten aan iedereen die in het bezit is van een mobiele telefoon en die toegang heeft tot internet. Genie biedt informatie-, communicatie- en shoppingdiensten via web, WAP en SMS. Genie breidt haar dienstverlening voortdurend uit.

Genie is onderdeel van Genie Internet Limited, een 100% dochter van BT GMI, de Global Mobile Internet divisie van British Telecom. BT introduceerde Genie vorig jaar ook in een groot aantal Europese landen en in Azië, daarmee Genie positionerend als wereldwijd leidend merk voor mobiel internet met al 2,4 miljoen geregistreerde gebruikers.