Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 11-01-2001 Persbericht district Aa & Dommel

SNELHEIDSCONTROLE, Sint Michielsgestel

Woensdagmiddag is tussen 14.00 en 15.30 uur snelheidscontrole gehouden op de Theerestraat in Sint Michielsgestel. Er werden 398 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 28 zijn gefotografeerd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 73 km/u.

CONTROLE BROMFIETSEN, Berlicum

Woensdagmiddag is een bromfiets controle gehouden op het Raadhuisplein in Berlicum. 11 Bromfietsen werden op de rollentestbank geplaatst Hiervan bleken er 5 niet in orde te zijn. Tegen de bestuurders hiervan is proces-verbaal opgemaakt.

GLAASJE OP

In de nacht van woensdag op donderdag is een 53-jarige man uit Berlicum bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur en zijn rijbewijs werd ingenomen. De controle vond plaats op de Milrooijseweg in Berlicum. In dezelfde nacht werd ook een 36-jarige man uit Den Bosch bekeurd. Ook hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een boete van fl. 400,- en een rijverbod van 2 uur. De controle vond plaats op de Bosscheweg in Vught.

INBRAAK AUTO, Boxtel

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in twee auto(s die geparkeerd stonden aan de Doelen in Boxtel. Een portier werd opengebroken. De autoradiocd-speler en enkele cds werden gestolen. Ook vanuit een auto die aan de Keizerstraat in Boxtel geparkeerd stond werd op dezelfde manier de autoradiocd-speler gestolen. Vanuit een auto die bij Hoogheem geparkeerd stond werden dezelfde nacht de radio, de speakers en cds gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN, Boxtel

Woensdagavond is vanaf Hoogheem in Boxtel een groene Puch NRG bromscooter gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is QRN-733.