Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 11-01-2001 mediabericht donderdag 11 januari 2001 (18.00)

DISTRICT WEERT verkeerscontroles

WEERT De politie hield op 11 januari een verkeerscontrole in Weert. Tussen 07.30 uur en 16.00 uur werd onder meer op de Roermondseweg, de St. Maartenslaan, de Graafschap Hornelaan en de Maaslandlaan gecontroleerd op het dragen van de gordel en het voeren van fietsverlichting. In totaal werden 13 personen bekeurd omdat ze geen verlichting hadden op hun fiets. In Nederweert werd tussen 07.20 uur en 15.00 uur een verlichtings- en verkeerscontrole gehouden. Op de Geenestraat en de Rijksweg Noord in Nederweert en op de St. Luciastraat in Weert werden in totaal 18 bekeuringen uitgedeeld wegens het niet voeren van verlichting en 1 bestuurder kreeg een proces verbaal omdat hij te hard reed.

VENLO Drugsaanhoudingen

VENLO Twee personen werden in de namiddag van 10 januari in Venlo aangehouden bij een drugscontrole. De politie ging rond 17.30 uur een pand binnen aan de Grote Kerkstraat en troffen daar een 19-jarige man uit Venlo aan die zojuist drugs had verkocht aan een klant. De verkoper werd aangehouden. Ook werd de 37-jarige Venlose eigenaar van het pand aangehouden. In het pand werden 205 gram marihuana, 133 gram hash en 19 gram paddos aangetroffen. De drugs werden inbeslaggenomen. Bij een controle op de Roermondsepoort werd een 25-jarige man uit Duitsland aangehouden. Hij bleek 9,4 gram marihuana en 11 gram hash bij zich te hebben. De drugs werden inbeslaggenomen.

ROERMOND Bedrijfsongeval

ROERMOND Een 59-jarige man uit Maasbracht liep bij een bedrijfsongeval in Roermond op 11 januari een beenbreuk op. De man was omstreeks 07.00 uur bij een bedrijf aan de Mijnheerkensweg grote rollen papier naast elkaar aan het zetten. Enkele rollen vielen echter om en kwamen op zijn been terecht. De Arbeidsinspectie werd in kennis gesteld.