Gemeente Etten-Leur

Wijkvereniging "Buurtbelang De Keen" van start

Na een jaar van voorbereiding presenteert de 10e wijkvereniging van Etten-Leur zich aanstaande woensdag, 7 februari 2001, in Activiteitencentrum Het Turfschip, Lange Brugstraat 63 te Etten-Leur.

Het bestuur en de verschillende werkgroepen zullen zich voorstellen en ook kan kennis gemaakt worden met de wijkagent, de heer Ton de Man. Er wordt uitleg gegeven over de keuze en plaats van de speeltoestellen in fase 1, zoals deze in goed overleg met de gemeente Etten-Leur zijn uitgezocht. Recent heeft de voorbereidingsgroep ook een enquête uitgevoerd om inzicht te krijgen in de wensen die in de wijk leven omtrent de activiteiten van de wijkvereniging. De resultaten hiervan zullen tijdens deze avond worden gepresenteerd.

Gelet op de ontwikkeling van de wijk heeft de wijkvereniging zich tot nu toe vooral bezig gehouden met fase 1, maar zal zich stukje bij beetje ook richten op fase 2 en 3. Alle (toekomstige) bewoners van De Keen, maar ook andere belangstellenden zijn daarom van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur.