Gemeente Eindhoven

Commissievergaderingen

De commissie voor maatschappelijke ontwikkeling vergadert op dinsdag 13 februari en 20 februari a.s. om 20.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:
* voorstel tot het afstoten afdelingen Verhuur en Evenementen van de stichting Dienstverlening Welzijnswerk;

* voorstel tot het vaststellen van de voorlopige subsidie schoolbegeleiding 2001 en herziening subsidie schoolbegeleiding 2000;

* bestuurlijke reactie op strategisch advies: De toekomst van de indicatiestelling;

* nota: de koers van Cultuurhistorie;

* actieplan Cultuurbereik Programma 2001 (project SD2-36). Secretaris: de heer M. Honing, tel. 238 24 88.

De commissie voor stadsontwikkeling en beheer vergadert op woensdag 14 februari a.s. om 14.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:

* voorstel tot het vaststellen van het bestemmingsplan Prostitutiebedrijven;

* voorstel tot delegatie van de bevoegdheden van de raad ex artikel 19, eerste lid en 19a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening;
* voorstel tot het vaststellen van de gedeeltelijke herziening van de voorschriften van het bestemmingsplan Gennep 1988;
* voorstel tot het niet-ontvankelijk verklaren van een bezwaarschrift en ongegrond verklaren van een tweede bezwaarschrift tegen het nemen van een voorbereidingsbesluit Herman Gorterlaan.
Secretaris: de heer M. Honing, tel. 238 24 88.

De commissie voor sociale en economische zaken komt voor een vergadering bijeen op woensdag 14 februari a.s. om 20.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:
* voorstel over de inrichting van de rotonde bedrijventerrein Esp met kunstwerk;

* voorstel over het uitbreiden van de bijdrage voor brugpiepers tot de bijdrage indirecte schoolkosten voortgezet onderwijs;
* terugrapportage bestuurslidmaatschap Werkvoorzieningsschap Ergon;
* conclusies over de toekomstige richting van het lokaal armoedebeleid.
Secretaris: de heer M. Honing, tel 238 24 88.

De commissie voor stadsontwikkeling en beheer en de commissie sociale en economische zaken komen voor een gezamenlijke vergadering bijeen op donderdag 15 februari a.s. om 17.15 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:

* behandeling notitie over de toelichting Positionpaper BrabantStad en discussienotitie Netwerken op Niveau.
Secretaris: de heer M. Honing, tel 238 24 88.

De commissie voor grote stedenbeleid, volkshuisvesting en verkeer komt voor een vergadering bijeen op donderdag 15 februari a.s. om 20.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:

* voorstel tot het wijzigen van de grens bebouwde kom ingevolge de Wegenverkeerswet 1994;

* subsidie Multimodaal Coördinatie en Adviescentrum (MCA): wijzigen van de begroting;
Secretaris: de heer M. Honing, tel 238 24 88.

De commissie voor milieu en sport komt voor een vergadering bijeen op maandag 19 februari a.s. om 14.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:

* voorstel over de eindrapportage reorganisatie sector Sport en Recreatie;
Secretaris: de heer M. Honing, tel 238 24 88.

De commissie voor middelen komt voor een vergadering bijeen op maandag 19 februari a.s. om 16.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:

* voorstel tot het aangaan van een gelimiteerde achtervangovereenkomst met het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW);

* voorstel over test- en conversiefaciliteiten voor de invoering van de euro;

* formatie technologie-beleid.
Secretaris: de heer M. Honing, tel 238 24 88.

De commissie voor bestuurlijke aangelegenheden, openbare orde en veiligheid komt voor een vergadering bijeen op maandag 19 februari a.s. om 20.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:

* voorstel over het aanpassen van de Gemeentelijke Regeling Regionale Brandweer Zuid-Oost Noord-Brabant als gevolg van de aanhaking Regionale Ambulancevoorziening Zorg op Weg. Secretaris: de heer M. Honing, tel 238 24 88.
Welkom
Bent u geïnteresseerd in de behandeling van een agendapunt bij een openbare commissievergadering in het Stadhuis, dan bent u van harte welkom.
Indien u gebruik wenst te maken van het spreekrecht, meld dan uw aanvraag twee dagen vóór het begin van de vergadering bij de secretaris van de commissie.
De commissie-agenda's en nota's liggen tijdens kantooruren, maandag van 9.00 tot 19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur, ter inzage in het Informatiecentrum in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10.