Gemeente Lisse

BOUWEN EN WONEN

Aanvragen

Aanvragen om bouwvergunningen en melding van een bouwvoornemen zijn ingekomen van:

Wilhelmina Druckerstraat 14 - bouw dakkapel voorzijde Schoolstraat 6 - bepleisteren zij- en achtergevel Rooversbroekdijk 71 - bouw tuinhuisje
Beatrixstraat 10 t/m 16 - vergroten vier woningen Heereweg 107 - vergroten garage/berging
Deze plannen kunt u elke ochtend tussen 8.30 uur en 12.30 uur inzien. Het is in dit stadium niet mogelijk hiertegen bezwaren in te dienen

Voorgenomen vrijstellingen

´t lange Rack 1 t/m 17 - plaatsen van tien vlonders
De bouwplannen liggen van 9 februari t/m 8 maart 2001 ter inzage.
Als u bedenkingen heeft tegen het verlenen van een vrijstelling dan kunt u dit uiterlijk 8 maart 2001en uitsluitend schriftelijk melden bij het college van burgemeester en wethouders.
Besluiten

Verleende bouwvergunningen en positieve reacties op meldingen van een bouwvoornemen.

Waterman 61 - vergroten woning
Haven 4 - veranderen en vergroten van een horecapand Waterman 56 - vergroten woning
Waterman 60 - vergroten woning
Fazantstraat 82 - vergroten woning

Bent u van mening dat u door één of meerdere besluiten in uw belang bent getroffen? Dan kunt u een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. U moet dat doen binnen 6 weken na de dag dat de vergunning of de reactie op de melding naar de aanvrager is verzonden. Wilt u precies weten wanneer het besluit is verzonden? Neemt u dan contact op met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting.

Voor alle informatie over bouwplannen, vrijstellingen en vergunningen en voor inlichtingen over bouwen kunt u van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur terecht bij deze afdeling, kamer 119 of u belt (0252) 433170.