Gemeente Berkel en Rodenrijs

Inspraak artikel 19 WRO procedure

Burgemeester en wethouders van Berkel en Rodenrijs maken het volgende bekend:

Op 6 en 20 december 2000 zijn twee bouwvergunningaanvragen ingediend die in strijd zijn met het ter plaatse geldende bestemmingsplan. Voor de realisering van deze bouwplannen wordt overwogen vrijstelling van het geldende bestemmingsplan ex artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening te verlenen. Het betreft de volgende bouwvergunningaanvragen:


1. uitbreiding van de garage en showroom van C. Lamens aan de Rodenrijseweg 53-57;

2. bouwen van een bedrijfspand van J. van Etten Holding B.V. aan de Noordeindseweg 386a.

Op grond van artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht moet er inspraak verleend worden op de voorbereiding van toepassing van de vrijstellingsbevoegdheid ex artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening conform de geldende inspraakverordening. De inspraak wordt verleend aan ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen.
Daartoe liggen de bovenstaande bouwvergunningaanvragen met bijbehorende tekeningen vanaf 8 februari 2001 gedurende vier weken op werkdagen tussen 8.30 en 13.00 uur voor een ieder ter inzage op de afdeling Vergunningen en Toezicht van het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs.
Binnen deze termijn kan een ieder een inspraakreactie schriftelijk kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus
1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. Na afloop van de inspraaktermijn beslissen Burgemeester en Wethouders over het volgen van de vrijstellingsprocedure ex artikel 19 juncto 19a W.R.O.