wet milieubeheer

Ontwerpbeschikking

Burgemeester en wethouders van Leusden hebben op 3 november 2000 een aanvraag voor een revisievergunning krachtens de Wet milieubeheer ontvangen van H.C. van Roomen voor het oprichten en in werking hebben van een melkveehouderij op het perceel Aschatterweg 217 te Leusden.
Zij zijn van plan de gevraagde vergunning te verlenen onder het stellen van een aantal voorschriften ter bescherming van het milieu.

Indien u daartegen bezwaar hebt, kunt u tot en met 7 maart 2001 schriftelijk bedenkingen tegen het ontwerp inbrengen bij het gemeentebestuur (adres: Gemeente Leusden, Postbus 150, 3830 AD Leusden). Een ieder kan bedenkingen inbrengen.

Uw brief wordt bij de stukken ter inzage gelegd. Als u wilt dat daarbij uw persoonlijke gegevens niet worden vermeld, kunt u dat in uw brief of in een apart briefje aangeven.

Indien u mondeling bedenkingen wilt inbrengen of over een ontwerpbeschikking van gedachten wilt wisselen kan dat. U kunt dit verzoek doen tot 28 februari 2001, maar het liefst zo snel mogelijk, omdat de aanvrager in de gelegenheid moet worden gesteld daarbij aanwezig te zijn.

De ontwerpbeschikking en de andere relevante stukken, waaronder de aanvraag liggen vanaf 7 februari 2001 op werkdagen van 09.00 tot 15.00 uur ter inzage in het gemeentehuis, 't Erf 1 te Leusden, balie 8. Bovendien bestaat, na telefonische afspraak, de mogelijkheid om de stukken in te zien op iedere vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur, telefoon (033) 4961759.

Wij adviseren u om, indien u prijs stelt op inhoudelijke, dan wel technische informatie, eerst een afspraak te maken met de heer J.A. Bomers, telefoon (033) 49 61 741.

Wij wijzen u erop dat tegen ons definitieve besluit in principe alleen beroep mogelijk is door degenen die tegen het ontwerp bedenkingen hebben ingebracht.