Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 7-02-2001
Mediaberichten woensdag 7 februari 2001 (10.30 uur)

ROERMOND Verkeershandhavingscontrole

ROERMOND De politie heeft dinsdagmiddag in het voetgangersgebied in het centrum van Roermond een fietser bekeurd omdat hij fietste in dit gebied. Een bromfietser werd bekeurd omdat hij geen helm droeg.

SWALMEN Verkeerscontrole

SWALMEN In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie bij een alcoholcontrole op de Rijksweg Noord een 47-jarige automobilist uit Blerick bekeurd wegens rijden onder invloed. De man kreeg tevens een rijverbod van 1 uur opgelegd. Een tweede bestuurder kreeg een bekeuring omdat de APK verlopen was.

TEGELEN Snelheidscontrole

TEGELEN Dinsdagmiddag heeft de politie een snelheidscontrole uitgevoerd op de Maasstraat in Tegelen. Hierbij werden in totaal 46 processen-verbaal opgemaakt. Er werden 795 weggebruikers gecontroleerd. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 81 km per uur terwijl de maximum snelheid 50 km per uur bedraagt.

VENRAY Ramkraak-2

VENRAY De Brabantse politie heeft dinsdagavond omstreeks 18.30 uur in Wanroy een 23-jarige inwoner van Echt gearresteerd als verdachte van de ramkraak dinsdagmorgen op de Schoolstraat in Venray. Voor meer informatie over deze arrestatie wordt verwezen naar de Brabantse politie. De verdachte is overgedragen aan de politie van het district Venray. Eerder op de dag werd in Gemert een andere verdachte van de ramkraak aangehouden en ingesloten (zie mediabericht dinsdag). De politie heeft de zaak in onderzoek.

LINNE Ernstig verkeersongeval-2

LINNE De Rijksweg tussen Roermond en Sittard is weer normaal beschikbaar sinds 10.15 uur. De weg werd vanmorgen ter hoogte van Linnen geblokkeerd na een verkeersongeval tussen 2 vrachtwagens en een personenauto. Het verkeer werd omgeleid via Linne en St.Odilienberg en de politie trad verkeersregelend op. Meer informatie over de toedracht en de identiteitsgevens van betrokkenen volgt zo spoedig mogelijk.