Gemeente Den Haag

Persberichten >>

Opening informatiecentrum Noordelijke Randweg

Hoe gaat de Noordelijke Randweg Haagse regio eruit zien? En waar loopt die nu precies? Het antwoord op die vragen en meer is te verkrijgen vanaf zaterdag 3 februari 2001, 11.00 uur. Dan opent namelijk het informatiecentrum Noordelijke Randweg Haagse regio haar deuren aan de Zijdeweg 56b in Wassenaar. Vanaf deze dag kunnen omwonenden en andere geïnteresseerden via het informatiecentrum zich laten informeren over de Noordelijke Randweg Haagse regio.

De officiële opening wordt 2 februari 2001 om 15.00 uur verricht door wethouder A.J. Hilhorst van de gemeente Den Haag, gedeputeerde ir. M. Moutman van de provincie Zuid-Holland en Hoofdingenieur-directeur ir. H.M. Schroten van Rijkswaterstaat, directie Zuid-Holland.

foto-archief

De Noordelijke Randweg Haagse regio is een initiatief van Rijkswaterstaat - Directie Zuid Holland, Provincie Zuid-Holland en de gemeente Den Haag. Uitgebreide informatie over de realisatie van dit laatste deel van het Haagse hoefijzer is te vinden in het informatiecentrum aan de Zijdeweg (even voorbij motel De Bijhorst). Aan de hand van een videoproductie, gedetailleerde plankaarten waarop het totale tracé te bekijken is, een digitaal foto-archief en informatiepanelen wordt de bezoeker geïnformeerd over de plannen en de bouwwerkzaamheden. Uiteraard is er ook een voorlichter aanwezig die individuele vragen kan beantwoorden en verdere toelichting kan geven.

Op 3 februari blijft het informatiecentrum tot 17.00 uur open. Na 3 februari is het informatiecentrum iedere woensdag en vrijdag geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Gedurende de openingstijden kunnen belangstellenden met of zonder afspraak binnenwandelen.

Informatiecentrum Noordelijke Randweg Haagse regio Zijdeweg 56b (nabij motel De Bijhorst, voormalige NAM-terrein) 2245 BZ Wassenaar
070 512 1929

last update: 7 februari 2001 ;pag.: 5811; auteur: 112 7 februari 2001 - pag. 5811 - 112