Gemeente Amstelveen

Nieuws

Toekomstvisie Amstelveen 2020+

WWW.Amstelveen2020.nl
Vanaf vandaag heeft Amstelveen ook een speciale website voor de toekomstvisie. Deze is te vinden op het internetadres WWW.Amstelveen2020.nl. Deze web-site maakt deel uit van de open communicatie over de Amstelveense toekomstvisie en zal "in de lucht" blijven totdat de gemeenteraad een besluit heeft genomen over de Toekomstvisie Amstelveen.

De website geeft niet alleen achtergrond informatie, maar ook actuele ontwikkelingen komen aan de orde. Ook is interactiviteit ingebouwd. Amstelveners kunnen hun mening geven over een wisselende stelling over de Toekomstvisie, maar ook meediscussiëren over tal van aspecten. Deze publieke discussie is voor iedereen toegankelijk. Op dit moment spitst de website zich voornamelijk toe op de "poldergesprekken" die plaatsvinden. Vanaf maart zullen ook andere belangrijke "bouwstenen" uitgebreid aan de orde komen.

Via een speciale banner op de gemeentelijke internet site (www.amstelveen.nl) kan gelinkt worden naar de speciale toekomsvisie site.

In de hal van het Raadhuis aan de Laan Nieuwer Amstel zal bij de publiekinformatie een internet computer worden neergezet. Bezoekers aan het Raadhuis en geinteresseerden die geen Internet-aansluiting hebben kunnen op deze wijze toch de site bezoeken.

Bij de publieksinformatie zal bovendien een archief worden opgezet zodat iedereen die dat wil belangrijke nota´s en informatie over de Toekomstvisie kan naslaan.