HAPPYTRAVEL

Reisportaal Happytravel.nl groeit uit haar jasje

Happytravel, de portal voor 'onbegrensd' reisgenot is uit haar jasje gegroeid. Om de nog steeds gestaag groeiende informatiestroom en online reserveringsmogelijkheden op de meest overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier te kunnen blijven presenteren was uitbreiding noodzakelijk. De 'nieuwe' portaal is dinsdag 6 februari 2001 gelanceerd en bestaat uit 26 dochterpagina's (voorheen 3). Iedere dochterpagina is gewijd aan een apart onderdeel van de (online) reisbranche. Op korte termijn zullen nog diverse dochterpagina's aan het geheel worden toegevoegd.

Bezoekersaantallen en doelstelling

Op dit moment wordt Happytravel maandelijks 150.000-200.000 keer bezocht. Tijdens deze bezoeken worden ruim 1.000.000 pagina's bekeken. Het streefaantal op korte termijn is gesteld op maandelijks 1.500.000 bekeken pagina's. Erg moeilijk is het om op internetgebied een langere termijnvisie te bepalen. Gezien de groeimogelijkheden en toekomstverwachtingen van de reisbranche op internet acht Happytravel een gemiddeld maandelijks niveau van 300.000-400.000 bezoeken en 2.500.000- 3.000.000 bekeken pagina's over 12 maanden zeer zeker haalbaar. Om de genoemde doelstellingen binnen de daarvoor gestelde termijn te verwezenlijken zoekt Happytravel permanent naar gezonde samenwerkingen met internet- en/of multimedia-ondernemingen.

Online reserveringsmogelijkheden

Happytravel wil haar bezoekers op een zo kort mogelijke termijn een zo compleet mogelijk aanbod bieden van (toeristische) zaken die men direct online kan kopen/reserveren. Het streven is, door het verkopen van reclameruimte, bedrijven gerelateerd aan de reisbranche de mogelijkheid te geven de producten waarin zij zijn gespecialiseerd aan de bezoekers van Happytravel aan te bieden.
Een groot aanbod is inmiddels aanwezig, waaronder 2.500 (pakket)reizen, vliegtickets, 45.000 hotels wereldwijd, autohuur, kampeeraccommodatie, vakantiewoningen, cruises en diverse andere riesgerelateerde producten. Om deze zaken te kunnen presenteren zijn inmiddels samenwerkingen van verschillend formaat en inhoud aangegaan met onder andere Kras Stervakanties, ATP Online, Sunny Cars, Cruise Travel International, Easyhome, Doubleclick Benelux, Wellowell, AustriaTour/SwissTour en VacanceSelect/Selectcamp.

Content

Happytravel streeft ernaar haar bezoekers alle benodigde relevante, nuttige en interessante toeristische informatie te verschaffen op nationaal én internationaal niveau. De Happytravel-redactie is permanent bezig de informatie up-to-date te houden en uit te breiden waar mogelijk. De nieuwe opzet is dermate eenvoudig dat niet alleen beginnende, maar ook de meest ongeduldige internetters snel de informatie vinden waarnaar zij op zoek zijn.

Voor informatie kunt U contact opnemen met:

Tom Spruijt

Telefoon: 073-6111531
Fax: 073-6111532
E-mail: tom@happytravel.nl
Website: http://www.happytravel.nl
Postadres: Postbus 132, 5201 AC 's-Hertogenbosch


07 feb 01 16:08