Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 7-02-2001
Mediaberichten woensdag 7 februari 2001 (laatste berichten)

VENLO 24 bekeuringen tijdens verkeerscontrole

VENLO De Venlose politie heeft woensdagmorgen 24 bekeuringen opgemaakt tijdens een algemene verkeerscontrole op de Havenkade / St. Urbanusweg. De meeste overtredingen hadden te maken met het niet dragen van de autogordel (12x), niet kunnen tonen van de vereiste papieren (5x), te groot motorvermogen en onverzekerd rijden. Aan de controle werkten 9 agenten mee.

SWALMEN 15 snelheidsbekeuringen

SWALMEN Tijdens een radarcontrole op de Bosstraat heeft de politie vanmorgen 15 bekeuringen opgemaakt onder de 167 passanten. Hoogst gemeten snelheid was 64 km per uur terwijl de limiet 50 km per uur bedraagt.

BLERICK Verkeersgewonden

BLERICK Bij een botsing tussen twee personenautos op de kruising Scholtis Coopmansstraat / Gerardus Grubbenstraat zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. Een 49-jarige automobiliste uit Blerick werd met nek- en rugletsel opgenomen in het ziekenhuis en een 60-jarige automobiliste uit Venlo kon na behandeling in het ziekenhuis weer huiswaarts keren. De aanrijding ontstond toen de Blerickse op de kruising geen voorrang verleende aan de Venlose.