Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

Openbare kennisgeving bouw-, sloop- en kapvergunningen week 6/7

7 februari 2001

OPENBARE KENNISGEVING

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoogvliet brengt het volgende ter openbare kennis:

AANVRAAG BOUW-/SLOOPVERGUNNING/MELDING

Bij de deelgemeente Hoogvliet zijn de volgende aanvragen om een bouwvergunning/melding ontvangen van:

* Maasoevers Hoogvliet voor het slopen van de woningen aan de Korianderstraat 258 t/m 328; Troubadourlaan 191 t/m 316 en Voorweg 49 t/m 63

* L.P.A. van der Waal voor het plaatsen van een berging in de achtertuin, Viswant 24

AANVRAAG KAPVERGUNNING

Bij de deelgemeente Hoogvliet zijn de volgende aanvragen om een kapvergunning ontvangen van:

* Estrade Wonen voor het kappen van

- 2 Ciders gesitueerd in de achtertuin van het pand Cromme Meth 8 en

- 1 Meta Sequoia en 1 Pinus gesitueerd in de achtertuin van het pand Middenbaan-Zuid 614 en
616

* Directeur Gemeentewerken voor het kappen van 29 bomen en 1.157 m² heesters aan de Beugstraat

BESLUITEN EN VERLEENDE VERGUNNINGEN.

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoogvliet heeft de volgende vergunningen en/of toestemming verleend of geweigerd aan:
* Dhr./mw. J. Lemson vergunning verleend voor het kappen van 1 Meidoorn gesitueerd in de achtertuin van het pand Kaneelhof 4


* Binder Groenprojecten, namens Geriatrisch Centrum Breede Vliet voor het kappen van 1 Abeel gesitueerd aan de achterzijde van het pand Schakelweg 162; onder oplegging van de herplantplicht voor het terugplanten van een boom van de 2e grootte
* Dhr. /mw. R.E. Hansen vergunning verleend voor het kappen van 1 Kastanje gesitueerd in de voortuin van het pand Hoge Weije 16
* Smits Rinsma, namens Estrade Wonen vergunning verleend voor het kappen van 2 Malusbomen en 5 Esdoorns (reeds gekapt), gesitueerd in de gemeenschappelijke tuin ter hoogte van de Speerreep en in het bosplantsoen tussen de Breel en Slaghaam in het kader van het project herinrichting Hoven Dura Coignetgebied; onder oplegging van de herplantplicht voor het terugplanten van 5 bomen.

N.B.: Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen een in werking getreden besluit (verleende/geweigerde vergunning) binnen zes weken na de dag van verzending ervan een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoogvliet.

PLANNEN TER INZAGE (Wet Ruimtelijke Ordening).

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoogvliet is voornemens vrijstelling te verlenen van de strijdigheid met het bestemmingsplan voor:

* het vergroten van de woning aan de achterzijde in een bouwlaag, Boet 26

Dit bouwplan (Boet 26) ligt daartoe vanaf gedurende 4 weken voor een ieder ter inzage bij de deelgemeentesecretarie, Middenbaan-Noord 47. Gedurende deze termijn kan een ieder gemotiveerde schriftelijke bedenkingen indienen bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoogvliet, Postbus 600, 3190 AN Hoogvliet.

Wilt u over bovenstaande aanvragen en/of besluiten meer informatie dan kunt u contact opnemen met Anna Papavoine, sector Ruimte, deelgemeente Hoogvliet, tel.nr.: 010-4726512, e-mail:
a.papavoine@hoogvliet.rotterdam.nl of onder het algemene nummer 010-4726666.

De openbare kennisgeving is ook beschikbaar via de internet site van de deelgemeente Hoogvliet:
http://www.hoogvliet.nl Op de site klikt u op het deelgemeente logo vervolgens informatie actueel en daarna persberichten.