GOPHER PUBLISHERS

Zus van Maarten 't Hart beschrijft wandeling door Maassluis

Lenie 't Hart, de zus van Maarten 't Hart, wandelt door het Maassluis waar Maarten en zij zijn opgegroeid. Hetzelfde Maassluis dat een grote rol zou spelen in de boeken van haar broer.

In 't Hart van Maassluis worden een wandeling en een fietstocht beschreven langs de verschillende locaties uit de romans van Maarten. Naast de twee routes laat Lenie niet alleen de bewoners de revue passeren, maar beschrijft ze tevens de verschillende anekdotes en persoonlijke herinneringen uit hun jeugd, die worden afgewisseld door citaten van de schrijver.

Op 2 maart zal 't Hart van Maassluis gepresenteerd worden in het koetshuis De Burcht in Leiden, de woonplaats van Maarten, waar de schrijver tevens het eerste exemplaar in ontvangst zal nemen. Voor meer informatie omtrent deze presentatie kunt u contact opnemen met Loes Damhof (loes.damhof@gopherpublishers.com), Gopher Publishers.Tel:
050-3657272

't Hart van Maassluis is een uitgave van Gopher Publishers en is te bestellen via www.gopherpublishers.com. Gopher werkt met bestellingen via internet levert rechtstreeks aan de besteller. Een ander aspect van het Gopher-concept is printing en publishing-on-demand. Hierdoor is het mogelijk om een persoonlijke boodschap in het boek te laten zetten.

16 feb 01 13:18