PERSBERICHT
Plaats: Oliemolenstraat 75-77 (bij de Polderdreef nabij winkelcentrum DoeMere) Almere-Buiten
Datum: Vrijdag 2 maart
Tijd: 16.00 uur

Ongekende stepstunt met Jody "Que si, que no" Bernal

Geachte redactie,
Normaal zult u geen aandacht besteden aan de opening van een nieuwe winkel, maar in dit geval is het wel zo bijzonder dat het nu al de grootste stunt aller tijden wordt genoemd. En de jeugd helemaal op scherp heeft gezet. Niet alleen omdat de opening door de populairste artiest van dit moment wordt verricht, maar vooral omdat en vervolgens gedurende een week bij aanschaf van een waterbed van 995 gulden een ELECTRISCHE SCOOTERSTEP (winkelwaarde 1495 gulden) cadeau wordt gedaan.

Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om om 16.00 uur aanwezig te zijn bij de opening van Nederlands eerste woon- en slaapplaza-drive inn. De opening wordt verricht door de man die het langste aan de top van de hitparade ooit heeft gestaan. De superster die wat dit betreft zelfs Elvis en the Beatles in de schaduw zet. Jody zal de eerste electrische scooterstep in gebruik nemen en een optreden geven dat door twee televisiestations zal worden opgenomen.

Superster Jody "Que si, que no" Bernal is tijdens de opening voor iedereen toegankelijk dankzij de invalide-parkeerplaatsen naast de ingang.

Onnodig te vermelden dat ook de entree van Edison de Waterbeddenconcurrent Almere-Buiten rolstoelvriendelijk is.
Via de landelijke en plaatselijke pers en intensieve tv-campagne via o.a. SBS6 zal Nederland op de hoogte worden gesteld van deze ongekende stunt, die ook gedurende de hele week na opening van Edison de Waterbeddenconcurrent in Almere geld bij de overige filialen van de Waterbeddenconcurrent in Amsterdam, Rotterdan, Utrecht, Arnhem en Eindhoven.

ACHTERGRONDINFORMATIE

Edison is een bekende naam onder de (oud) Amsterdammers. Edison aan de Elandsgracht, in het hart van de Jordaan. Met aan de ene kant van de straat het hoofdbureau van politie en aan het andere einde de standbeelden van Johnny Jordaan en Tante Leen. Amsterdamser kan bijna niet.

Halverwege de vorige eeuw vestigde zich Edison Tapijt zich in het theater van de grote uitvinder Thomas Alva Edison. Aan de buitenlant veranderde er niets aan het pand waar legendes als Louis Davids en Johnny Jordaan triomfen vierde. Na het Edison Theater werd ook Edison de Waterbeddenconcurrent een begrip tot ver buiten onze hoofdstad.

Ook nadat een aanzienlijk deel van de klandizie in de loop der jaren buiten Amsterdam ging wonen, bleven ze ons trouw. Ook al stond hun huis in Hoorn of Almere. Voor een voordelig waterbed of een tof stuk tapijt moest je in Mokum zijn. Helaas veranderde dit uitje in de loop der jaren tot een parkeerdrama. Hoewel de Europarking op een steenworp afstand van Edison de Waterbeddenconcurrent ligt, werd de vraag "wanneer gaan jullie nou eens openen in Almere?" steeds vaker gesteld...

"Daar hebben jullie de ruimte... ".

Vrijdag 2 maart a.s. is het dan zover.

De volgende dag kan heel Almere meevieren dat Edison de Waterbeddenconcurrent in Almere is geopend.

Iedereen die voor 995 gulden een tweepersoons softside waterbed aanschaft, krijgt een electrische step (vergelijkbare winkelwaarde 1495 gulden cadeau. Dit gedurende de gehele feestweek en ook bij de filialen van de Waterbeddenconcurrent in Amsterdam, Rotterdan, Utrecht, Arnhem en Eindhoven.

Edison de Waterbeddenconcurrent in Almere-Buiten is te vinden aan de Oliemolenstraat 75-77 (bij de Polderdreef nabij winkelcentrum DoeMere).

Hopende op uw komst, uw fles champagne staat klaar Hoogachtend,

Nick Draijer
Edison de Waterbeddenconcurrent

Meer info:
http://amsterdam.guide.freeservers.com/edison/jodybernal/jody000.htm http://amsterdam.guide.freeservers.com/edison/almere1.htm email: waterbed@worldonline.nl
of bel 036-75349101