Politiebericht Brabant-Noord: Uden 01-03-2001
Persbericht district De Leijgraaf

MAN MISHANDELD IN HORECAGELEGENHEID (Uden)

Van dinsdag op woensdag is een 18-jarige inwoner uit Zeeland mishandeld in een horecage-legenheid aan de Markt in Uden. De Zeelander liep daarbij lichte verwondingen op. Rond sluitingstijd ontstond er een discussie met een portier over de manier waarop de zaak geslo-ten zou worden. De portier pakte het slachtoffer beet en bracht hem volgens de aangever hardhandig in de richting van de uitgang. Onderweg bemoeiden zich nog een aantal andere mensen met dit transport, waardoor het slachtoffer een aantal rake klappen opliep. Hij liep daarbij o.a. een pijnlijke knie en kaak op. De politie stelt een onderzoek in naar de toe-dracht.

AUTODIEFSTAL (Volkel)

Woensdagmiddag is vanaf de Schuttersweg in Volkel een groene Volkswagen Transporter met het kenteken VD-XT-76 ontvreemd.

VANDALEN GOOIEN BUSJE OMVER (Uden)

Woensdagavond hebben vandalen op de Lauwere in Uden een rode Suzuki bedrijfsauto op zijn kant gegooid. De auto liep over de gehele linkerzijkant krassen en deuken op.

MAN DRAAIT DOOR (Uden)

Woensdagavond is de 52-jarige bewoner van een woning aan de Cellostraat in Uden volledig doorgedraaid. De man liep naakt door zijn huis en sloeg de boel kort en klein. Op het mo-ment dat agenten arriveerden, vlogen de gewichten van klokken en bierflesjes hen al via een kapotte ruit in de voordeur tegemoet. De politie slaagden erin de man te overmeesteren. Na onderzoek door o.a. een GGD-arts is de man overgebracht naar een psychiatrisch ziekenhuis in Handel.