PERSBERICHT

Danka introduceert de e-Studio serie van Toshiba
Acht nieuwe systemen voor uiteenlopende behoeftepatronen

Woerden, 2 maart 2001 - De kracht van de nieuwe generatie digitale systemen, ligt in de mogelijkheid om één systeem voor twee of meer functies in te schakelen. Via de nieuwe Toshiba e-Studio serie strekt deze kracht zich uit over alle kantoorsystemen, groot of klein.
De nieuwe multifunctionals kunnen een exacte invulling geven aan alle behoeften aan documentsystemen op ieder niveau: van werkgroepen, via afdelingen tot en met de centrale repro en data printing afdeling. Het is eenvoudig om naar een ander systeem in de organisatie uit te wijken en het beheer van de diverse systemen via het netwerk levert geen probleem op. De e-Studio serie kan zelfs worden ingezet als volwaardige e-mailterminal, door de koppelingsmogelijkheid van de systemen met internet/intranet. Dit alles laat zich vertalen naar maximale efficiency, optimalisatie van documentprocessen en kostenbesparingen.

Eind vorig jaar werd de e-Studio 16 van Toshiba al voorgesteld, inmiddels zijn er ook de Toshiba e-Studio 20, 25, 35, 45, 55, 65 en 80 (de getallen in de serie staan voor het aantal afdrukken per minuut). Alle systemen zijn in te zetten als een volledige document manager en bieden alle voordelen van een multifunctional: kopiëren, printen, scannen en faxen. De scanner wordt bijzonder multifunctioneel ingezet. Naast het kopiëren van papieren documenten, kan deze worden ingezet voor scan-to-email, scan-to-file en scan-to-fax. De scan-to file functie is kortweg de opstap om tot een papierarme kantooromgeving te komen. Hoge resoluties (600 dpi bij copying en 1.200 x 600 dpi bij printing) vormen de basis voor een hoge afdrukkwaliteit. Grote geheugens, grote papiervoorraad en alle papierformaten tot en met A3 maken de kleinere systemen (tot en met de e-Studio 35) bijzonder flexibel. Bovendien bieden de e-Studio 35, 45, 55, 65 en 80 uitgebreide mogelijkheden voor geïntegreerde nabewerking, zoals zadelhechten, perforeren en vouwen.

Voor meer persinformatie & beeldmateriaal:
Marloes Antheunis
0348 - 405 423
E-mail: m.antheunis@danka.nl
Of kijk op: www.danka.nl