Unisys benoemt Ed ten Houten tot salesmanager GNS

Amsterdam, 2 maart 2001 - Unisys heeft Ed ten Houten (47) benoemd tot salesmanager van Unisys Global Network Services (GNS). Ten Houten is in deze functie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de snelgroeiende GNS-organisatie. Hij richt zich hierbij op de stroomlijning en uitbreiding van de salesorganisatie.

Ten Houten was eerder werkzaam als General Manager bij Equant Integration Services en bij Digital Equipment. Hij heeft in totaal 11 jaar diverse managementfuncties bekleed in binnen- en buitenland. Unisys Global Network Services biedt wereldwijd een volledig dienstenpakket op het gebied van Managed Services, waaronder Netwerk Management, Consultancy en Security.

Unisys
Unisys is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van consultancy en ondersteunende oplossingen waarbij e-business-oplossingen een groot deel van het portfolio uitmaken. Met ruim 37.000 werknemers verdeeld over 100 landen wereldwijd ondersteunt Unisys haar klanten bij het optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van de Interneteconomie. De mensen van Unisys ontwikkelen oplossingen, services, platforms en netwerkinfrastructuren die bedrijven en overheidsinstellingen nodig hebben om succesvol zaken te doen in dit nieuwe tijdperk. Unisys biedt een compleet portfolio van e-@ction-oplossingen voor e-business. Deze 'repeatable' oplossingen zijn gebaseerd op de uitgebreide kennis van Unisys op het gebied van systeemintegratie, op maat gesneden én standaardoplossingen, outsourcing, Microsoft Windows NT/2000-services, netwerkservices en
merkonafhankelijk onderhoud, en wereldwijde support. Daarnaast levert Unisys enterprise-class NT-servers, mainframes, middleware, software- en storage-producten. Unisys heeft voor haar oplossingen een focus op specifieke verticale marktsectoren, waaronder financiële services, transport, telecommunicatie, overheid, publishing en supply chain-markten.

Het hoofdkantoor van Unisys is gevestigd in Blue Bell, Pennsylvania, in de Verenigde Staten. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Amsterdam Zuidoost. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de Unisys homepage: http://www.unisys.com of http://www.unisys.nl. Beleggersinformatie is te vinden op http://www.unisys.com/investor.

UNISYS
Erwin Zijlstra
Country Communications Manager Unisys Nederland
Tel: 020 - 5658647
Mob: 06 - 53821189
e-mail: erwin.zijlstra@nl.unisys.com

Een foto van Ed ten Houten is op te vragen bij:
Lammers van Toorenburg PR
Toon van Overbruggen
Tel: 030 - 6565070