17094e2.gif

Pervasic brengt PR-belangen onder bij Whizpr

Amsterdam, 2 Maart 2001 - Pervasic, Europese Wireless Application Service Provider (W.ASP), gaat voor haar Nederlandse PR-activiteiten gebruik maken van de diensten van PR-bureau Whizpr.

Wireless ASP is de volgende stap op het gebied van draadloos mobiel computergebruik. Door de draadloze ASP-diensten van Pervasic zijn de mobiele toepassingen niet langer voorbehouden aan alleen grote organisaties. Analisten verwachten de komende jaren een spectaculaire groei in de markt voor draadloze datacommunicatie. Bedrijven als Pervasic spelen bij deze acceptatie een belangrijke rol doordat zij de toepassingsdrempel sterk verlagen.

Over Pervasic
Pervasic is een pan-europese draadloze (wireless) application service provider (W.ASP) die een optimale oplossing biedt voor de ontwikkeling en levering van draadloze mobiele applicaties voor intelligente mobiele apparatuur. Pervasic s MobileOne" W.ASP is al operationeel voor verschillende klanten en applicaties. Pervasic is met haar draadloze ASP-service gestart in Londen, oktober 2000, en is meteen daarna begonnen met haar Europese expansie door het openen van kantoren in Parijs, Frankfurt, Amsterdam en Stockholm. Pervasic is van plan haar draadloze ASP-expansie gedurende 2001 voort te zetten binnen alle belangrijke Europese markten. (www.pervasic.com)

WhizPR
WhizPR is een PR adviesbureau, gespecialiseerd in communicatie op het gebied van ICT, Internet en New Economy. Hoewel pas in 2000 gestart, beschikt Whizpr over gedegen ervaring en vaardigheden in deze sectoren. Dit houdt in dat Whizpr bekend is met de markt, het jargon, de gevoeligheden en de relevante media. Whizpr werkt inmiddels voor bedrijven als Augeo Software, BuyOnline, The Customer Care Company, Reed Exhibitions, Remedy, Sun Microsystems, Tower Technology, Tplc en YourNews

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over Pervasic of Whizpr, neem dan contact op met;

Whizpr
Ward van Beek
0317-410483
info@whizpr.nl