YourNews sluit eerste samenwerkingsverbanden binnen partnerprogramma

Rotterdam, 3 maart 2001 YourNews, pan-Europese syndicator van on-line en draadloze digitale content, heeft binnen haar partnerprogramma de eerste samenwerkingsverbanden gesloten. Bright Alley, Cumquat Information Technology , e-office, Gauss Interprise, infolook en Spherion zijn de eerste partners die deelnemen aan het partnerprogramma. Het partnerprogramma creëert duidelijk meerwaarde voor alle partijen. Een partner kan gebruik maken van de content, technologie en diensten van YourNews om de eigen portfolio te complementeren en de klant beter te bedienen. Daarnaast versterkt het samenwerkingsverband het aanbod en de positie van de partner en YourNews.

Bright Alley
Bright Alley zal als partner de back-end faciliteiten voor YourNews verzorgen. Dat komt neer op het registreren, bewerken, ontsluiten en uitzenden van audiovisuele content voor online toepassingen. De samenwerking met YourNews geeft Bright Alley toegang tot de uitgebreide audiovisuele nieuwsvoorziening van YourNews om deze als extra service aan haar klanten aan te bieden. Op haar beurt kan YourNews in contact treden met diverse distributiepartijen waarmee Bright Alley samenwerkt, waardoor YourNews het bereik van haar informatiediensten vergroot.

Cumquat Information Technology
Als partner van YourNews biedt Cumquat maatwerk- en standaardoplossingen voor de integratie van door YourNews geleverde content met op Oracle-technologie gebaseerde toepassingen. De oplossingen van Cumquat zijn met name gericht op Oracle Portal. Met Oracle Portal kan op eenvoudige wijze portals ontwikkeld worden. Voor Oracle Portal ontwikkelt Cumquat 'Newslets' waarmee op een 'plug and play' wijze content van YourNews op een met Oracle Portal ontwikkelde portal geplaatst kan worden.

e-office
De combinatie van YourNews en e-office voorziet organisaties van complete e-commerce- en kennismanagement-oplossingen, geheel toegespitst op die media die een organisatie wil inzetten. YourNews biedt de externe content, e-office ontwikkelt de kennismanagement- en e-commerce-toepassingen en zorgt voor de integratie van de content in deze oplossingen.

Gauss Interprise
Door de samenwerking tussen Web Content- en Portal Software leverancier Gauss Interprise en Yournews kunnen inter-, intra- en extranetsites automatisch van up-to-date en gepersonaliseerde nieuwsinformatie worden voorzien. Concreet betekent dit dat de juiste informatie op het juiste moment, aan de juiste persoon kan worden aangeboden. De Gauss Interprise oplossingen beheren en organiseren daarbij alle content. De specifieke content zal geleverd worden door YourNews.

infolook
De diensten van infolook zijn gericht op de levering van content en de integratie van zowel interne als externe bronnen op websites of binnen een intranet- of extranet-omgeving. infolook biedt zowel standaard als maatwerkoplossingen. Door de samenwerking met YourNews, vergroot infolook haar aanbod aan nationale en internationale informatie. Zo kunnen organisaties nog beter in hun informatiebehoefte worden voorzien.

Spherion
Door het partnership met YourNews worden de e-Business solutions van Spherion voorzien van een aantal aantrekkelijke mogelijkheden om content toe te passen. Spherion kan nu een beroep doen op de diverse producten en diensten van YourNews om haar corporate intranet-, extranet-en internetoplossingen een meerwaarde te geven. Hierdoor nemen de toepassingsmogelijkheden en acceptatie van deze oplossingen sterk toe,

Met het partnerprogramma richt YourNews zich op een brede groep organisaties, variërend van mobile broadband en e-business solution providers tot webdesigners en leveranciers van content management systemen. Met name organisaties die op zoek zijn naar een grote verscheidenheid aan content, kunnen in aanmerking komen voor het partnerprogramma.Over Bright Alley (www.brightalley.com)
Bright Alley loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op communicatie- en mediagebied. Als baanbrekend onderdeel van NOB combineert het bedrijf jarenlange ervaring in (audiovisuele) content met knowhow van nieuwe media en multichanneling. Bright Alley beweegt zich op het gebied van nieuwe media waar internet, mobile, tv en radio steeds meer samenkomen. Het bedrijf is specialist op het gebied van webcasting, interactieve TV, smal- en breedbandig internet, e-mail marketing en is met de business unit Mobile actief op het vlak van mobiele toepassingen zoals SMS, WAP, GPRS en UMTS.

Over Cumquat Information Technology (www.cumquat.nl) Cumquat levert hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Oracle e-business technologie, Java en XML. De consulting, software engineering en education dienstverlening van Cumquat is met name gericht op het ontwikkelen van business-to-business integratieoplossingen, internet- en intranetapplicaties en portals.

Over e-office (www.e-office.com)
e-office helpt organisaties e-organisations te worden; organisaties gekenmerkt door focus, transparantie en optimale communicatie en samenwerking. e-office helpt organisaties e-commerce en kennismanagement-concepten uit te werken en in praktijk te brengen. Hierbij zorgt e-office voor een goede balans tussen mens, organisatie en technologie. e-office maakt gebruik van de nieuwste internet- en intranettechnologieën, onder ander van Lotus en Microsoft. e-office is opgericht in 1991, heeft 110 medewerkers en is gevestigd in Huis ter Heide (Utrecht).

Over Gauss Interprise (www.gauss-interprise.com)
Gauss Interprise is marktleider in Europa op het gebied van oplossingen voor Web Content- en Portal Management. Het hoofdkantoor van Gauss, dat werd opgericht in 1983, is gevestigd in de Duitse stad Hamburg. Het bedrijf heeft 550 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. In de Benelux heeft Gauss kantoren in Mijdrecht en Zaventem.

Over infolook (www.infolook.nl)
infolook biedt informatieoplossingen waarmee organisaties betrouwbaar, actueel en op maat van informatie worden voorzien. infolook verzorgt het hele traject van informatievoorziening: van consultancy tot realisatie, van idee tot applicatie. Eenvoudig gesteld, verzorgt infolook het totale traject van de bron tot op de desktop. De integratie van externe informatie met interne kennis- en informatiebronnen staat hierbij centraal. infolook heeft met name focus op de zakelijke en financiële informatievoorziening en is gespecialiseerd op het gebied van kennismanagement, e-banking en e-publishing.

Over Spherion (www.spherion.nl)
Spherion biedt complete ICT-oplossingen die er voor zorgen dat bedrijfsprocessen een directe bijdrage leveren aan de concurrentiepositie van organisaties. De bundeling van een breed scala aan specialismen uit zich in een volledige dienstverlening binnen de vier aandachtsgebieden e-Business Solutions, Development Solutions, Infrastructure Solutions en Information Quality Management. Spherion Technology Group Nederland maakt deel uit van het wereldwijd opererende Spherion, dat op basis van continu partnership haar relaties ondersteunt met het optimaal ontwikkelen van talent, technologie en outsourcing solutions. De Technology Group van Spherion is internationaal actief in Noord Amerika, Europa, Azië en Australië met meer dan 8.000 consultants.

Over YourNews
YourNews biedt een marktplaats, de technologie en diensten voor het syndiceren van digitale content. De unieke nieuwsvoorziening is geschikt voor diverse digitale media zoals Internet, WAP, SMS en e-mail. 95% van YourNews content is afkomstig uit Europese bronnen en bestrijkt regionaal, nationaal en internationaal nieuws, op gebieden als zakelijk-financieel, gezondheidszorg, muziek, sport en lifestyle, plus specifieke markten als de bouw- en olie-industrie. Inmiddels heeft YourNews tal van vooraanstaande nieuwsleveranciers als partners, waarvan het duizenden berichten per dag betrekt, vergaard door journalisten over de hele wereld. De zelfontwikkelde technologie zet de verschillende broninformatie om in de gewenste content met het juiste formaat voor de klant. Alle content is beschikbaar in de belangrijkste Europese talen waaronder Nederlands, Engels, Frans en Duits. Klanten van YourNews zijn onder meer mobiele telefonieaanbieders, publiek toegankelijke websites van bekende Nederlandse portals en ISP's.

Voor meer informatie

YourNews
Joke van Look
010-2660266
joke.van.look@yournews.net

Whizpr
Ward van Beek
0317-410483
info@whizpr.nl