infolook en YourNews: partners in content
2 maart 2001

Utrecht, 2 maart 2001 ? infolook, ICT-specialist in online informatievoorziening, heeft een partnerovereenkomst gesloten met YourNews, pan-Europese syndicator van online en digitale content.

De diensten van infolook en YourNews vullen elkaar uitstekend aan. YourNews biedt een zeer uitgebreid aanbod van online en digitale content. infolook integreert deze content, eventueel in combinatie met interne bronnen, in websites en portals of binnen intranet- en extranet- omgevingen. Daarnaast biedt infolook diverse informatieoplossingen waarbij externe content uit verschillende bronnen binnen één toepassing aangeboden wordt. De zakelijk-financiële content van YourNews zal hier een belangrijk onderdeel van vormen.

"Deze samenwerkingsovereenkomst biedt ons de mogelijkheid ons aanbod te versterken. Voor ons betekent dit dat wij onze klanten binnen de levering van online informatiediensten een nog breder aanbod van zowel nationale als internationale informatie aan kunnen bieden." Aldus Natasha Tjon-A-Loi, binnen infolook verantwoordelijk voor de relaties met de verschillende content-partners.

De samenwerkingsovereenkomst tussen infolook en YourNews is gesloten in het kader van het partnerprogramma dat YourNews onlangs is gestart.

over infolook
infolook biedt informatieoplossingen waarmee organisaties betrouwbaar, actueel en op maat van informatie worden voorzien. infolook verzorgt het hele traject van informatievoorziening: van consultancy tot realisatie, van idee tot applicatie. Eenvoudig gesteld, verzorgt infolook het totale traject van de bron tot op de desktop. De integratie van externe informatie met interne kennis- en informatiebronnen staat hierbij centraal. infolook heeft met name focus op de zakelijke en financiële informatievoorziening en is gespecialiseerd op het gebied van kennismanagement, e-banking en e-publishing.

over Yournews
YourNews biedt een marktplaats, de technologie en diensten voor het syndiceren van digitale content. De unieke nieuwsvoorziening is geschikt voor diverse digitale media zoals Internet, WAP, SMS en e-mail. 95% van YourNews' content is afkomstig uit Europese bronnen en bestrijkt regionaal, nationaal en internationaal nieuws, op gebieden als zakelijk-financieel, gezondheidszorg, muziek, sport en lifestyle, plus specifieke markten als de bouw- en olie-industrie. De zelfontwikkelde technologie zet de verschillende broninformatie om in de gewenste content met het juiste formaat voor de klant. Alle content is beschikbaar in de belangrijkste Europese talen. Klanten van YourNews zijn onder meer mobiele telefonieaanbieders, publiek toegankelijke websites van bekende Nederlandse portals en ISP's.


- - - - - - - - - - -

Voor meer informatie kunt ook contact opnemen met Natasha Tjon-A-Loi: telefoonnummer 030 697 72 64; e-mail: Natasha.Tjon-A-Loi@infolook.nl.