Horses of the Dutch



Record aantal Friese hengsten naar show FPC
DRACHTEN Een record aantal hengsten is aangemeld voor de traditionele hengstenshow Fries Ras op zaterdag 3 maart in het Fries Paarden Centrum te Drachten. De hengsten worden gepresenteerd o.a. aan de hand, in de lange lijnen, onder het zadel en voor de showwagen of de krompanelen sjees. De toegang is gratis.

32 hengsten zijn aangegeven voor de hengstenshow. Daar zijn vele toppers bij. Het programma is gevarieerd. Een aantal hengsten zal aan de hand worden getoond. Een grote groep zal in de lange lijnen worden gepresenteerd. Verder vormen een pas de deux, een kür op muziek en de Black and Lightingshow de ingrediënten van het programma.

De hengstenshow onder auspiciën van de Friese Bond van Hengstenhouders biedt de mogelijkheid aan fokkers en liefhebbers een uitgelezen mogelijkheid een goede partnerkeuze voor hun merries te maken. De show is niet alleen interessant voor fokkers maar ook voor de liefhebbers van het Friese paard. Het gevarieerde programma wordt afgesloten met de Black and Lightingshow. Topruiters met vier dekhengsten tekenen voor de regie.

De hengstenshow begint s avonds om 19.30 uur in het oude Fries Paarden Centrum. Voor informatie kan men het nummer 0512-530473 kiezen.



©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer