NOORDZEE FM

Anders wakker worden en opstaan: The Morning Call

Vanaf maandag 5 maart aanstaande zal Nederland anders wakker worden en opstaan. Tussen 06.00 uur en 09.00 uur zal de nieuwe ochtendshow The Morning Call te beluisteren zijn op Noordzee FM. Voormalig Radio 538-jock en talent Colin Banks brengt met The Morning Call veel muziek, nieuws en shownieuws, leuke items een 'weetjes' in de vroege ochtend. Noordzee FM zet met de komst van Colin Banks en The Morning Call een prima ochtendshow neer die anders is dan anderen.

Colin Banks staat bekend om zijn no-nonsense benadering in het maken van radio. 'Luisteraars moeten zich lekker thuis en vertrouwd voelen bij The Morning Call. De luisteraar staat centraal en we geven ook gehoor aan wat hij wil. Men wil tegenwoordig graag heel veel muziek horen en daar is gelukkig ook veel ruimte voor binnen het programma en is natuurlijk kenmerkend voor Noordzee FM,' aldus een zeer enthousiaste Banks. Banks vervolgt, 'Mijn rol als dj in de ochtendshow zal dan ook wezenlijk anders zijn. Mensen zitten tegenwoordig niet meer te wachten op veel gepraat, nogmaals men wil veel muziek horen! Veel muziek is dus mijn uitgangspunt, aangevuld met zinvolle en leuke informatie die de luisteraar zal raken.'

De 29 jarige Banks is een groot talent. Van jongs af aan is Colin al bezig met muziek en het maken van radio. Hij deed zijn ervaring op bij diverse radiostations zowel in Nederland als daarbuiten. Zijn grote droom bleef echter radio maken in Hilversum. Eerst bij Radio 538 waar hij, naast veel productiewerk, in het weekend zijn eigen programma had. Vanaf aanstaande maandag 5 maart is Colin Banks dus iedere werkdag te beluisteren op Noordzee FM met het programma The Morning Call.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Jennifer Lopez, U2, Robbie Williams, Craig David, Melanie C, maar ook die van Marco Borsato, BloF, en Krezip. Kortom Jouw muziek! Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl.

Naarden, 2 maart 2001

Noot voor de redactie,