Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 6-03-2001 Persbericht district Den Bosch

VERDACHTE POGING ZWARE MISHANDELING AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmorgen is een 29-jarige man in zijn woning aan de Ploossche Hof in s-Hertogen-bosch aangehouden als verdacht van poging tot zware mishandeling. De Bosschenaar werd eind januari 2001, nadat hij zich in een horecagelegenheid aan de Pelssingel in s-Hertogen-bosch vervelend gedroeg, buitengezet. Korte tijd later probeerde hij het café weer binnen te komen en stak met een mes door de deuropening. De portier zette de man met zijn arm klem tussen de deur, waarop die zijn mes moest laten vallen. Direct daarna gooide de verdachte een fiets door de ruit van het cafe. Vanmorgenvroeg kon de verdachte worden aangehouden. Hij is ingesloten.

POSTERPLAKKER BEKEURD (s-Hertogenbosch)

Maandagavond hebben surveillanten van de afdeling Stadstoezicht op de Windmolenberg-straat een 23-jarige Bosschenaar bekeurd voor het illegaal plakken van posters. Het ging om uitnodigingen voor een studentenfeest.

WONINGINBRAAK (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Eerste Hervendreef in s-Hertogenbosch. Uit het pand zijn o.a. sieraden ontvreemd.

AUTODIEFSTALLEN (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is vanaf de Sterrendaalders in s-Hertogenbosch een blauwe Mazda 323 met het kenteken NZ-28-XN gestolen. -- Van maandag op dinsdag is vanaf de Philippus de Montestraat in s-Hertogenbosch een blauwe Mazda 323 sedan met het kenteken PR-65-RS ontvreemd.

COMPUTERS ONTVREEMD (Engelen)

Van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Beverspijken in s-Hertogen-bosch. Uit het pand zijn o.a. vier computers ontvreemd.

INBRAAK IN SCHOOL (s-Hertogenbosch)

Van maandag op dinsdag is ingebroken in een school aan de Baden Powellstraat in s-Hertogenbosch. Uit een opslagruimte van de kantine is een onbekend geldbedrag ont-vreemd.

RAMKRAAK (s-Hertogenbosch)

Van maandag op dinsdag is een ramkraak gepleegd bij een bedrijf aan de Tinnegieterstraat in s-Hertogenbosch. Vermoedelijk is met een auto de pui van het bedrijf geramd, waarna o.a. fax en een printer zijn ontvreemd.