Gemeente Uithoorn


Besluiten

Besluiten B&W
In hun vergadering van 6 maart jl. hebben burgemeester en wethouders o.m. de volgende besluiten genomen:

* In te stemmen met het voorstel voor de gemeentelijke bijdrage aan de financiering van het convenant Glastuinbouw en Milieu onder voorwaarde dat alle meest betrokken glastuinbouwgemeenten ook werkelijk meedoen. Voor de gemeente Uithoorn betekent dit voor de periode 1997-2000 een maximum bijdrage van fl. 6.304.43 en voor 2001 een maximale bijdrage van fl. 5.989.69. Niet in te stemmen met financiering voor de periode 2002-2010 zolang de concrete jaarlijkse bijdragen van de gemeenten niet bekend zijn.
* De mogelijkheid van toewijzing van seniorenwoningen aan gehandicapten jonger dan 55 jaar toe te staan, wanneer daaraan een WVG-verhuisindicatie ten grondslag ligt. Dit gebeurt op basis van noodzakelijk te leveren maatwerk en er moet binnen redelijke termijn geen zicht zijn op andere adequate woonruimte.
* Kennis te nemen van het verslag inspraakavond inrichting groen en speelvoorzieningen voor hofjes Kootpark d.d. 15 februari 2001.
* In te stemmen met de instructie Handhaving en deze om advies voor te leggen aan de commissie voor algemene zaken en financiën