Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 8-03-2001 District Heerlen/Kerkrade
Heerlen

Persbericht

Voerendaal; Vermiste man meldt zich John Emons uit Voerendaal die sinds vrijdag 2 maart werd vermist, is terecht. De 34-jarige Emons meldde zich bij de politie van Nuth/Voerendaal naar aanleiding van perspublikaties over zijn vermissing. De man gaf aan enkele dagen rust te hebben genomen, doch toen hij ontdekte dat hij werd gezocht, meldde hij zich.

Heerlen; Autokrakers gepakt Dankzij de oplettendheid van een voorbijganger konden woensdagavond omstreeks 19.45 uur op de Stationstraat twee inwoners uit Heerlen (29 en 36 jaar) worden aangehouden. Beide mannen hadden een op de Honigmanstraat geparkeerde auto opengebroken en daaruit twee jassen ontvreemd. Het tweetal dat de jassen nog in hun bezit had, is ingesloten.

Heerlen; Met drie kilo hash in de auto Woensdagmiddag omstreeks 12.30 uur werden bij een controle van een auto op Heerenweg drie kilogram hashish aangetroffen. De twee inzittende van de auto, een 37-jarige man en een 26-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Heerlen, werden aangehouden. Het tweetal is ingesloten.

A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050)