Gemeente Etten-Leur

Besluiten van het college van burgemeester en wethouders

Representatie

Wethouder W. Vermunt is op 10 maart a.s. aanwezig bij de officiële opening van de samengevoegde creches aan de Edward Poppelaan. Alle leden van het B en W-college nemen deel aan de DerdeWerelddag, die op 22 maart op de Kath. Scholengemeenschap wordt gehouden. Op 24 maart is wethouder Vermunt aanwezig bij de opening van het nieuwe honk van de Stichting Jeugdland aan de Wipakker. Wethouder H. van der Heyden woont op 1 april in De Nobelaer het concert van De Cantorije bij. Op 30 maart, om 20.00 uur opent wethouder J. van Harssel in de raadzaal van het gemeentehuis de permanente Van Gogh-expositie en wordt het boekje van de Van Gogh-fietsroute tussen Etten-Leur en Zundert gepresenteerd.

Collecte

Burgemeester en wethouders hebben toestemming gegeven aan het Nationaal Jeugd Fonds, om in de periode van 12 tot en met 17 maart a.s. een collecte te houden.

Onderhoudsploegen straatmakers

Burgemeester en wethouders gaan met het straatmakersbedrijf J.C. Nooijens een overeenkomst aan, om twee onderhoudsploegen straatmakers beschikbaar te hebben om voorkomende werkzaamheden in Etten-Leur uit te voeren.

Bestemmingsplan Centrum

Burgemeester en wethouders hebben kennis genomen van de uitspraak van de Raad van State betreffende het bestemmingsplan Centrum. Dit bestemmingsplan is destijds goedgekeurd door het Provinciebestuur , maar de Winkeliersvereniging Bisschopsmolenstraat is daartegen in beroep gegaan. Thans heeft de Raad van State het ingestelde beroep ongegrond verklaard en daardoor is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden.