Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 8 maart 2001

HOOFDWEG WESTZIJDE EN VAN HEUVEN GOEDHARTLAAN DEELS AFGESLOTEN

De Hoofdweg westzijde, tussen de Florence Nightingalestraat en de Irene Vorrinkstraat is vanaf 12 maart 2001 afgesloten voor al het verkeer in verband met de aanleg van de Zuidtangent. Dit vanwege de aanleg van de fietstunnel langs de Hoofdvaart onder de Van Heuven Goedhartlaan. Op 12 maart vinden van 19.00 uur tot 06.00 uur asfaltwerkzaamheden plaats op de Van Heuven Goedhartlaan, tussen het politiebureau en de Pater Damiaanstraat waardoor in iedere richting maar één rijbaan beschikbaar is.
De aan te leggen fietstunnel naast de Hoofdvaart en onder de Van Heuven Goedhartlaan maakt onderdeel uit van de noord-zuid fietsverbinding. Het deel van de Hoofdweg westzijde tussen de Fl.Nightengalestraat en I.Vorrinkstraat, dat vanwege de werkzaamheden afgesloten wordt zal ook n a de werkzaamheden permanent afgesloten blijven voor het verkeer. Het kruispunt Hoofdweg oostzijde en de Van Heuven Goedhartlaan krijgt op maandag 12 maart een tijdelijke
verkeerslichteninstallatie waarmee 's avonds en 's nachts het verkeergeregeld wordt. Dinsdag 13 maart verwijdert de aannemer de huidige verkeerslichteninstallatie en werkt de tijdelijke verkeerslichteninstallatie tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Tijdens de werkzaamheden in de avond en nacht van 12 op 13 maart krijgt een deel van de Van Heuven Goedhartlaan nieuwe belijning en wordt asfalt aangebracht. Het verkeer rijdt dan over één rijbaan tussen het politiebureau en de Pater Damiaanstraat aan de centrumzijde van de Van Heuven Goedhartlaan. Die nacht kan de omgeving geluidshinder hebben van de asfalteringswerkzaamheden.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen