+++ PERSBERICHT +++

Gratis nieuwsrobot voor website of intranet

'Hoe houden we onze website op een rendabele wijze actueel?' Veel bedrijven moeten deze vraag vroeg of laat beantwoorden. En aangezien een eigen redactie meestal geen oplossing is, biedt HowardsHome.com een aantrekkelijk alternatief: een nieuwsservice die bedrijven in staat stelt om het laatste ICT-nieuws automatisch te publiceren. In de praktijk betekent dit elke tien minuten 'vers' nieuws op een website of intranet zonder dat iemand hier naar om hoeft te kijken.

Zelf maakt HowardsHome.com al enige maanden succesvol gebruik van de nieuwsservice op http://www.howardshome.com. En nu mogen ook andere bedrijven profiteren van de zogenaamde 'nieuwsrobot' die niet alleen belangrijk ICT-nieuws verzamelt maar ook van elk artikel de titel met een samenvatting publiceert op de website. Het gaat daarbij om al het ICT-nieuws uit meer dan twintig vooraanstaande bronnen; denk aan Emerce, Computable, Planet Multimedia en de ICT-persberichtenbank.

Handige webmasters
Op een speciale voorbeeldpagina biedt HowardsHome.com enkele scripts aan waarmee bedrijven de nieuwsrobot in hun eigen website kunnen opnemen. De implementatie van deze programmatuur vergt nauwelijks inspanning. Volgens René de Vries heeft een handige webmaster aan 'wat simpel knip en plakwerk' genoeg om de nieuwsservice te integreren, want de scripts vallen eenvoudig aan te passen aan de eigen huisstijl. "Bovendien," zegt De Vries, "kunnen organisaties kiezen of zij al het ICT-nieuws willen ontvangen of alleen artikelen uit één van onze tien categorieën, bijvoorbeeld e-Business, Telecom of Financieel."

Meer verkeer
Als bedrijven profiteren van de nieuwsrobot, zitten hun bezoekers boven op belangrijke ontwikkelingen in de branche. Dat maakt hun website uiteraard een stuk aantrekkelijker. Des te opvallender is het daarom dat HowardsHome.com de service gratis aanbiedt. Waarom? "Simpel," zegt René de Vries, "wij willen ook meer verkeer naar onze website, de eerste ICT-marktplaats op internet. Als wij ons nieuws aan derden aanbieden, komt onze naam ook onder de aandacht. Want als enige tegenprestatie vragen wij de vermelding 'Powered by HowardsHome.com'."


Over HowardsHome
HowardsHome brengt kopers en verkopers in ICT en e-business op een innovatieve manier bij elkaar. Een interactieve 'Gouden Gids' (Wegwijzer) en een prikbordfunctie voor "Vraag en Aanbod", vormen het fundament voor de eerste Nederlandse ICT-marktplaats.

Meer informatie:
HowardsHome.com
Ratelaar 38
3434 EW Nieuwegein

Contactpersoon: Fred van Dijk
Telefoon: (0318) 553281
Email: fred.van.dijk@kex.nl
Web: http://www.howardshome.com