Opreis.net in de etalage

LEMMER - Opreis.net (www.opreis.net), het populaire virtuele reisbureau dat ooit begon met "reislinks", staat in de etalage. Bij Opreis.net kunnen al geruime tijd vakantiehuizen en hotels online worden geboekt.

De site is nu eigendom van IT-dienstverlener Tera.nl bv uit Lemmer; zij willen zich meer gaan richten op hun huidige IT zaken en internet projecten. Tera.nl is van oorsprong niet een bedrijf uit de toeristische branche. Van der Molen (directeur): "Bedrijven die al in deze sector opereren kunnen veel meer uit deze site halen. En het is een kans voor bedrijven die nog online moeten gaan."

Opreis.net is bekend van de reislinks en de "top100". De Vakantiehuizen die er worden aangeboden komen uit de database van EuroRelais (met name Frankrijk) en Interhome (bijna heel Europa). De hotels worden aangeboden in samenwerking met Bookings en WorldRes. De verzamelde "Reislinks" komen uit een eigen database. Het bedrijf is nog in gesprek met partners over vakantiehuizen in Scandinaviƫ en met bedrijven die vliegtickets online aanbieden. En zelfs met een verhuurder van jachten die deze in heel Europa aanbiedt. Van der Molen: "Een kwestie van de puntjes op de i zetten en die afspraken zijn rond. We vinden het belangrijk dat de boekingen wel online gedaan kunnen worden."

In december is de site uitgebreid met autoverhuur (Sixt) en "snuffels". Snuffels zijn vakantieadvertenties uit de database van woef.nl ; bezoekers kunnen er kosteloos advertenties plaatsen. Tevens kunnen er nu online posters van populaire vakantiebestemmingen worden besteld.

Al heel het jaar zijn het topdagen bij Opreis.net. Dagelijks zijn er tientallen boekingen en meer dan 2500 unieke bezoekers. Er worden meer dan 10.000 pagina's per dag opgevraagd.


-- einde bericht

Meer informatie:
www.Opreis.net
Tera.nl bv - L. van der Molen
Meerkoet 3, 8532 BD LEMMER
Tel: 0514-569278 Fax: 0514-569231
mail: info@tera.nl Site: www.tera.nl