Lankhorst Public Relations

Vernieuwd Salesteam Dorint Benelux

Vrijgegeven voor publicatie
Nijmegen, 12 maart 2001

Vernieuwd Salesteam Dorint Benelux uit startblokken

Bij Dorint Hotels & Resorts is een vernieuwd salesteam voor de Benelux aangetreden.
Onder leiding van Marcel Romein opereert het team voor de vijf Dorint-vestingen in Nederland en België.
Marcel Romein krijgt in het veld ondersteuning van vier directors of sales. In Dorint Cocagne Eindhoven is dat Georgette Willems, in Dorint Den Haag Leontine van der Kraan, in Dorint Schiphol Amsterdam Robert van Vliet en voor Dorint Brussel Pauline van Kooten. De groei van de keten, zowel in kwantitatieve als kwalitatieve zin, maakte verhuizing naar een nieuw kantoor noodzakelijk.

Nieuw adres salesteam Dorint Benelux:
Planetenbaan 16-I
3606 AK Maarssen
(Postbus 1148, 3600 BC Maarssen)
Tel. 0346-558096
Fax 0346-558099
Info.benelux@dorint.com

Groei Dorint Hotels & Resorts
Op dit moment telt de hotelgroep 87 verschillende accommodaties met 14.000 kamers in totaal negen landen (Duitsland, Nederland, België, Spanje, Marokko, Turkije, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland). De meest recente uitbreidingen vinden momenteel in het Middellands Zeegebied plaats. Zo is het aanbod in de Marokaanse strandplaats Agadir verrijkt met het vijfsterren complex Dorint Atlantic Agadir. Bezoekers aan Istanbul kunnen sinds kort terecht in het Dorint Istanbul (vier sterren) en wie de voorkeur geeft aan Spanje, kan op Mallorca logeren in het vijfsterren Dorint Golfresort & Spa Camp de Mar.

In de Benelux zijn er momenteel vijf Dorint Hotels & Resorts. Voor 2001 staan nog tien nieuwe accommodaties gepland, waarvan een aantal zakenhotels in Londen, Parijs, Brussel, Amsterdam, Frankfurt en Düsseldorf. De hotelgroep wil in 2001 wereldwijd verder doorgroeien naar ruim 100 hotels.
Meer informatie over de nieuwste ontwikkelingen is te vinden op de site: www.dorint.nl

Het Dorint Hotels & Resorts Sales Team Benelux. Van links naar rechts op de foto Georgette Willems (Dorint Cocagne Eindhoven), Leontine van der Kraan (Dorint Den Haag), Marcel Romein (zittend), Robert van Vliet (Dorint Airport Hotel Amsterdam-Schiphol) en Pauline van Kooten (Dorint Brussels).

Noot aan de redactie (