Ordina Beheer NV

Utrecht, 12 maart 2001

Ordina wikkelt overname RepIT BV af.

Ordina NV heeft vandaag de 100%-overname van RepIT BV afgewikkeld. Het voornemen tot acquisitie van RepIT werd op 21 december 2000 aangekondigd. RepIT is een leverancier van innovatieve diensten voor de ontwikkeling van (bestuurlijke) informatiesystemen op basis van architectuurprincipes, repositories, bouwstenen en softwaregeneratoren. De toolset, door RepIT oorspronkelijk ontwikkeld in samenwerking met Interpolis, is met name geschikt voor toepassing in kennisintensieve administratieve domeinen zoals het bank- en verzekeringswezen, uitkeringsinstanties, salarisadministraties en telecom-administraties. RepIT is actief in de financiële wereld en heeft onder meer Interpolis als strategische klant.

De omzet van RepIT heeft in 2000 meer dan 1 miljoen Euro bedragen. Bij RepIT zijn 9 medewerkers in vaste dienst. De resultaten van RepIT zulen met ingang van 1 januari 2001 in de resultaten van Ordina NV worden opgenomen.

Over Ordina

Ordina is een beursgenoteerde en toonaangevende dienstverlener in de markt voor Informatie en Communicatie Technologie. De organisatie, opgericht in 1973, telt thans meer dan 3700 medewerkers. Ordina ondersteunt haar opdrachtgevers om met behulp van hoogwaardige informatie- en communicatietechnologie strategisch voordeel te behalen, door toepassing van gedegen vakkennis van ICT in combinatie met voortdurende innovatie en een heldere kijk op bedrijfskundige vraagstukken. Het dienstenpakket omvat onder meer management- en business-consultancy, ICT-consultancy, ERP-consultancy en beheer, applicatieontwikkeling en beheer en het ontwikkelen van embedded software. Het aandeel Ordina NV is genoteerd aan de Amsterdamse Effectenbeurs en is opgenomen in de Midkap-index, alsmede in de Next 150-index van Euronext. Op 14 maart aanstaande voor beurs publiceert Ordina NV haar resultaten over 2000.

Ordina NV
Ronald Kasteel
Vivaldiplantsoen 100
3533 JE UTRECHT
telefoon 030-2 984 184
www.ordina.nl