Persbericht

Net Integrators benoemt Marjan Peer tot Chief Marketing Officer

Amsterdam, 12 maart 2001 - Net Integrators, full-service Internetbureau gespecialiseerd in strategische e-business-consulting en -applicatieontwikkeling, heeft Marjan Peer benoemd tot Chief Marketing Officer. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het marketing- en communicatiebeleid van Net Integrators. Zij is tevens Creative Producer en geeft tijdelijk leiding aan het onderdeel Consulting.

Marjan Peer werkte hiervoor in verschillende functies bij de afdeling Communicatie van Albert Heijn BV. Zij was daar onder andere Customer Groups Manager bij de afdeling Customer Relations Management. Ook was zij projectleider bij de introductie van Air Miles 2, waardoor klanten met hun Air Miles geschenken kunnen kopen bij onder andere de Air Miles Shop, V&D en Albert Heijn.

De nieuwe Chief Marketing Officer van Net Integrators werkte verder als marketingcoördinator bij Educatieve Partners Nederland en Samsom BedrijfsInformatie, werkmaatschappijen van uitgever Wolters Kluwer. Daarvóór was zij Manager Marketing en Sales bij P.M. Günther B.V., een fabrikant voor presentatie- en opbergmaterialen.

Marjan Peer voltooide een studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde daar ook haar propedeuse Psychologie. Aan de Groningse Academie van Management volgde zij een postdoctorale opleiding Merkmanagement.

Over Net Integrators
Net Integrators is een full-service Internetbureau gespecialiseerd in strategische e-business-consulting en -applicatieontwikkeling. Het verbeteren van de bedrijfsvoering staat hierbij centraal. De onderneming adviseert bedrijven bij het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van innovatieve, effectieve en efficiënte e-business-toepassingen. De organisatie bestaat uit vier onderdelen. E-business Strategy Consulting ondersteunt bedrijven bij de ontwikkeling van een effectieve Internetstrategie en dot.COM-businessmodellen. Creative Services onderzoekt en ontwikkelt interactieve marketingconcepten voor het (mobiele) Internet. Engineering Services ontwerpt en bouwt e-commerce-applicaties en intranettoepassingen, en koppelt die aan bestaande bedrijfsprocessen en legacy-systemen. Facility Services & Content Management stelt infrastructuur, mensen en middelen beschikbaar om websites, e-commerce-applicaties en andere e-toepassingen te exploiteren en te onderhouden. Net Integrators is een participatie van Net Ventures (www.nv.nl). Meer informatie is te lezen op www.netintegrators.nl

Voor meer informatie en/of fotomateriaal:

Net Integrators
Marjan Peer
Telefoon: 020 530 55 30
Fax: 020 530 55 33
E-mail: marjanp@ccni.nl
www.netintegrators.nl

Lammers van Toorenburg PR
Francine Loos / Richard Verbeek
Telefoon: 030 656 50 70
Fax: 030 656 54 73
E-mail: francine@lvtpr.nl / richard@lvtpr.nl